Jak se říká vítejte v klubu. Můj manžel postupně začal pít a roky se to stupňovalo . Došlo do takového stádia že ztratil kvůli pití řidičák a tím pádem práci no a já spolu se synem jsme to odnesly. Exekutoři si u nás podávaly dveře neb si všude napůjčoval peníze no a za dluhy zodpovídá i manželka. Vyvrcholilo to tím že mne a syna napal a to byla poslední kapka. Vyhodila jsem ho z domu i ze svého života. zažádala jsem o rozvod a po dlouhých dvou letech nás teprve rozvedly kdy on za tu dobu stačil udělat dluhy ve výši skoro tři milonů.A hádejte kdo to musel a musí zaplatit no já. Musela jsem prodat svůj byt , vzaly mi všechny peníze co jsem měla na účtech a strhávaly mě 60% z platu. On samozřejmě nepracoval a pak šel do vězení. No když se vrátil i z léčení které mu nařídil soud tak vydržel je jeden měsíc nepít a pak začal . Byl v lihu 24 hodin. No a dopadlo to tak že se za pár měsíců uchlastal k smrti. No mě zbyly dluhy a obrovská zlost já mu prostě nikdy neodpustím co mě a synovi udělal. takže je dobře že jste odešla .
I já ještě splácím dluhy po něm. Utekli jsme a měli štěstí, že se nechtěl k nám vrátit. Syn ho ani nezná a doufám, že nepozná.
Toto řešení bylo zcela nevyhnutelné.
Utéct je jediné řešení. I my utekli a udělali jsme to nejlepší.
Neodcházejte ale utíkejte a nezastavujte se.