Žije ve svém domě, pracuje, slušně vydělává, je dospělý, tak ať si žije s kým chce, to,se přece rodičů nedotýká. To až v případě, že se té trojce narodí dítě. Nebudou vědět, jestli je to jejich vnouče nebo ne. Takový svazek bych akceptovala, ale nepodporovala - myslím tím nějakými finančními dary, hlídáním, apod. Na kafe ať klidně přijdou. Mají právo žít po svém, ale já mám zase právo nebýt z toho nadšená a nepodporovat to.
Aha, já to úplně nepochopila. Myslela jsem, že bude mít “vztah” s chlapem a se ženou, nedošlo mi, že to bude každý s každým. Resp., že se budou dělit o ženu.
Polyamorní, je tam i žena - budou vnoučata.
Pokud jim všem tenhle druh soužití vyhovuje, proč jim to "znepříjemňovat"?
Nefetuje, má práci slušně placenou, je svéprávný,dosplěý neprošustroval darák v exekucích...
Takže za mne OK.
A zase Žáková vydělává vymýšlením chválených témat. A vrtí u toho ocáskem.
komu?
To je jenom touha po sebezviditelnění. Tak jako se přehnala éra hipís a mnoho dalších podobných hnutí, za pár let ani po těchto kašparech nikdo ani slzu neuroní.
Také upadnou v zapomnění tak proč to řešit.
Oni to muslimové vyřeší velice snadno .Západní národy jsou na konci , jako Římská civilizace .
Tvrdá manuální práce s danými povinnostmi a zodpovědností už vyléčila mnoho pomýlených. I bez psychiatra.
když jim to vyhovuje...
nefetujou, nedělaj bordel, neparazitují na dávkách, pracují, vydělávají... je třeba hledět na klady.
Pokud jim to všem třem vyhovuje, tak nevím, proč to matka řeší.
Proč mám v současné době často dojem, že žiju v blázinci?
Jak si to doma uděláte, takové to máte 😉.
Předpokládám, že je to vymyšlené, ale pořád lepší tohle, než kdyby se flákal a jel na drogách.
Je to jeho věc pokud se mu to líbí neřešil bych to.