1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíciUpraveno

Žije ve svém domě, pracuje, slušně vydělává, je dospělý, tak ať si žije s kým chce, to,se přece rodičů nedotýká. To až v případě, že se té trojce narodí dítě. Nebudou vědět, jestli je to jejich vnouče nebo ne. Takový svazek bych akceptovala, ale nepodporovala - myslím tím nějakými finančními dary, hlídáním, apod. Na kafe ať klidně přijdou. Mají právo žít po svém, ale já mám zase právo nebýt z toho nadšená a nepodporovat to.

22
Před 8 měsíci
Hana Stojanová

Aha, já to úplně nepochopila. Myslela jsem, že bude mít “vztah” s chlapem a se ženou, nedošlo mi, že to bude každý s každým. Resp., že se budou dělit o ženu.

2
Před 8 měsíci

Polyamorní, je tam i žena - budou vnoučata.

Pokud jim všem tenhle druh soužití vyhovuje, proč jim to "znepříjemňovat"?

Nefetuje, má práci slušně placenou, je svéprávný,dosplěý neprošustroval darák v exekucích...

Takže za mne OK.

2
Před 8 měsíci

A zase Žáková vydělává vymýšlením chválených témat. A vrtí u toho ocáskem.

6
Před 8 měsíci
Kateřina Němcová

komu?

Před 8 měsíci

To je jenom touha po sebezviditelnění. Tak jako se přehnala éra hipís a mnoho dalších podobných hnutí, za pár let ani po těchto kašparech nikdo ani slzu neuroní.

Také upadnou v zapomnění tak proč to řešit.

2
Před 8 měsíci

Oni to muslimové vyřeší velice snadno .Západní národy jsou na konci , jako Římská civilizace .

Před 8 měsíci

Tvrdá manuální práce s danými povinnostmi a zodpovědností už vyléčila mnoho pomýlených. I bez psychiatra.

17
Před 8 měsíciUpraveno
Lubomíra Moudrá

když jim to vyhovuje...

nefetujou, nedělaj bordel, neparazitují na dávkách, pracují, vydělávají... je třeba hledět na klady.

1
Před 8 měsíci

Pokud jim to všem třem vyhovuje, tak nevím, proč to matka řeší.

4
Před 8 měsíci

Proč mám v současné době často dojem, že žiju v blázinci?

10
Před 8 měsíci
Jan Dvořák

Jak si to doma uděláte, takové to máte 😉.

8
Před 8 měsíci

Předpokládám, že je to vymyšlené, ale pořád lepší tohle, než kdyby se flákal a jel na drogách.

9
Před 8 měsíci

Je to jeho věc pokud se mu to líbí neřešil bych to.

16
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt