1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Já si myslím, že paní z článku nepotřebuje psychoterapeuta ani rady ohledně toho, do jaké míry a jak by měla pomáhat a odpouštět. Sama tam jasně definovala, jak jim maximálně pomůže (sežene pečovatelskou službu za jejich důchod), psychoterapeuta podle mě nepotřebuje, protože má zjevně hranice nastavené jasně a zdravě a má dávno svůj úspěšný funkční život, do něhož jí jistě jejich zářný příklad dal dostatečná ponaučení, co v něm rozhodně nechce.

1
Před 7 měsíci

To ale není buď a nebo.Má jistě ráda oba,Dcera zapomíná,že i matka má právo žít..

7
Před 7 měsíciUpraveno
Eva Korotvičková

Vy jste ten článek nečetla. To byste věděla, že matka jí jako nezletilou vyhodila kvůli de*ilnímu příteli, kterého dcera nesnášela. A právem. Takže v tomto případě, souhlasím s dcerou. Ať matka i otčím, co se nezměnil, se o sebe postarají sami. Pokud rodiče chtějí, aby se o ně děti ve stáří postaraly, musí dětem dát důvod. Postarat se o rodiče, co si to zaslouží je slušnost, rozhodně né povinnost.

2
Před 7 měsíci

co nejvíce ji ignorovat - měla pamatovat na "boží mlýny" !! Teď už její lásku nepotřebujete - ona si jí užívala s přítelem - tak ať si užívá dál !!

15
Před 7 měsíci
Jiří Jonák

PS: teprve po napsání své glosy - jsem zjistil,že jsem zatím první muž a názory žen jsou i drsnější 🙂 !!

8
Před 7 měsíci

odkopla ji v době kdy ji nejvíc potřebovala takže ta drzost chtit aby to ted bylo jinak je do nebe volajici .

21
Před 7 měsíci

Tak hlavně toho terapeuta...... Na co, babu pošlete kam patří.... Podáte prst a schlamstnou celou ruku.

17
Před 7 měsíci

Pokud jsem četla správně, matka má partnera. Ať se o sebe starají vzájemně.

2
Před 7 měsíci

teď ať si maminka trhne a neotravuje

33
Před 7 měsíci

Ani tu pečovatelku bych ji nesháněla..

23
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt