Ať se šušká co chce. Je mladá, proč by neměla mít přítele. Je to její věc, její život. Ať ho má hezkej a je šťastná.
Přesně,přece nebude truchlit do smrti. Nechte jí na pokoji a starejte se sami o sebe
Tak překvapilo by mě, kdyby to byl skladník z ČKD! Ale tohle?
Čekal bych automechanika😁
Šuškalo se vždycky a šuškat bude. Nic méně normální člověk si přebere takové šuškání anebo lépe, nevěnuje tomu pozornost. Paní Ivana je velmi statečná žena a skvělá máma. Zaslouží si žít svůj život a od všech šťouralů klid. A já jí a dcerám přeju v životě jen to dobré.
Souhlas. Šťouralo zase nemají co na práci a hledají senzace
Paní Gottové přeji novou lásku.Vím jaké to je ztratit milovaného manžela.Jsme ve stejné situaci.Manžel byl hodný,vzdělaný ale po 2,5 létech jsem zažila šok-dostala jsem 2x mrtvičku,neustále jsem brečela a myslela na manžela.Pak se objevil pán,který mne z toho dostal.Paní Gottová jste dost mladá na to,aby jste zůstala sama.
Ojojoj, kde jen se ty náruče miliardářů berou ? A že do nich padaj všechny samozvané celebrity a dokonce i majetné vdovy a ne žádná i o generaci mladší Máňa z Dolní Lhoty? Zajímavé . . .
Na tom přeci není nic zajímavého. Bohatí lidé si hledají bohaté. A pokud mladší Máňa není bohatá nebo aspon krásná, tak na miliardáře asi moc štěstí mít nebude... Předpokládám. 😊
Přejte jí štěstí nepomlouvat a nezávidět to dělají jen lidé kteří nejsou spokojený se svým životem
však ať má je mladá má nárok na život!!! už je dlouho sama a léta běží !!!!!!!!!!!!!!!!!
Zajimave je ze se nezamiluje do krasneho mladeho zednika.
Co jste čekali, zlatokopka
👍👍👍
Další peněženka.
Ivana byla vždy zlatokopka, u Karla se jí to povedlo excelentně, uvidíme co přinese další vztah.