1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Jakou bombu ? Prostě řekněte: "Hm, beru na vědomí", a je vyřešeno. Co vy s tím, žije přece svůj život.

10
Před 6 měsíci

Otázka, že nevědí "co s tím dělat", je velmi zvláštní. Je to jejich jediná dcera a je šťastná, to by pro ně mělo být rozhodující. Snad ji nezavrhnou kvůli tomu, koho miluje? Přece to nezmenšuje její lásku k rodičům, ani to z ní nedělá horšího člověka. Jediné co tak trošku chápu je otázka vnoučat, sama jsem babička a život bez svých úžasných vnuků si nedovedu představit. Ale to už se dnes dá řešit,zvláště u lesbických párů je to jednodušší.

1
Před 6 měsíci

Zajímalo by mě jak by jste se vy co jste tady zatím napsaly ty komentáře zatvářily kdyby na vás vaše dcera nebo syn takto vybafly?Já bych to třeba také nemohla překousnout...zaplať pán bůh se mi to stát nemůže...moje všechny 4 děti mají spokojené rodiny.

7
Před 6 měsíci
Anna Opálková

Myslíte?

Před 6 měsíci

No to je pěkný. Rodiče za trest. Místo aby byli rádi, že se jim dcera svěřila, že jim věří, tak oni reagují takhle. Pak se nedivte, že dřív bylo normální, že i homosexuální lidé měli rodiny. Díky těmto homofobní lidem. Takové rodiče holka nepotřebuje. Třeba když se s nimi přestane bavit, tak rodiče pochopí, co ztratili. Jestli jejich láska k dítěti je důležitější než hloupé předsudky.

11
Před 6 měsíci

Od lidí homosexuální orientace vím, že slovo "lesbička" nepoužívají, upřednostňují výraz "lesba". Takže pochybuji, že by nějaká žena o sobě prohlásila, že je "lesbička".

5
Před 6 měsíci

Dneska kdo není LGBT není IN. Těch skutečných jsou fakt stále 4%. Zbytek jsou magoři, kteří jen aby zaujali prohlašují že jsou duhoví, gender, bizár, 120 pohlaví. Řešení? Zapřáhnout a makat, omezit sociální sítě, "dlouhý bič a malý dvorek"!!!!!!!

3
Před 6 měsíci
Jana Ruda

Inteligent nám promluvil :)

2
Před 6 měsíci

Svoje dítě budu vždycky milovat i kdyby byla lesba a syn gay. Vždyť to je pořád moje dítě. Jeho sexuální orientace mi přeci nezmění moje city! Láska k dětem je celoživotní !

4
Před 6 měsíci

Docela mě baví, jak k těmto vymyšleným článkům dávají autoři trefné fotky. Tady je 56ti letá maminka tedy pořádně zdrblá z té zprávy, skoro by se dalo říct, že zestárla o 30 let 🙂

Před 6 měsíci

A co jako. Je to vaše dcera a její láska k vám se tim ,že je na holky se určitě nezmění . Berte ji takovou jaká je a budete šťastné obě.

5
Před 6 měsíci

Reakce na ilustrační foto: možná měli tu dceru mít dřív než v šedesáti.

4
Před 6 měsíci
Martin Freitag

Paní je 56 a dcera je dospělá. Vy, asi opravdu buď nečtete nebo máte problém s chápáním toho textu. Jinak ale to jakou sexuální orientaci bude váš potomek mít nijak neovlivníte. A už vůbec ne tím v jakém věku si ho pořídíte.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt