Mamánky nebrat
Ve čtyřiceti umět jen špagety s kečupem a psát do bravíčka pro dospělé...jestli náhodou ta matinka nebude mít pravdu...😉
Taky myslím.
Co dělat ? Místo řešení tchyně a své ublíženosti, jak se k vám obecně druzí chovají a čím vám obohacují nebo otravují život, se zaměřit na sebe - na to, co přinášíte a otravujete druhým vy. Navíc, vybral si vás váš partner a jeho matka nemá zákonnou povinnost vás mít ráda - ona si vás nevybrala.
ale nemá ani právo mi otravovat život a míchat se do života dvou lidí .
Tak se rozejděte Vy s ním, a co nejrychleji, protže jinak je to cestado pekel, odkud není úniku.
Tohle moc dobře znám. Neměla mě ráda skoro žádná tchýně...nevadilo mi to. Já je taky moc nemusela a taky jsem se to nesnažila skrývat. Jak ona mě, tak já jí. Záleží jen na příteli, jestli chce žít s matkou nebo s vámi...pokud je pod vlivem matky, nemělo by takový vztah cenu. Utrápila byste se.
Rada je co nejdříve zdrhnou. Nemusí to ani udělat ona, stačí jednoduchý požadavek. Jestli místo našeho společného víkendu půjdeš za maminkou , už se nevracej.
Taky jsem to tak měla, ale manželovi jsem řekla pokud chce rodinu a to abych nastoupila do práce se musíme odstěhovat jelikož dojíždění z vesnice kde není o víkendu a v týdnu pořádně žádný spoj a 2 auta nemáme.Tak jsme se odstěhovali od tchyně 280km daleko.A teď nám to klape když zjistil že matinka nemá pravdu a musí se spolehnout jen na mě otočil vše o 180 stupňů Když jedeme na návštěvu tak matinku která se nám pletla do života vždy když proti mě chce něco říct tak ji utne a brání mě takže už tchyně pochopila že už žádný vliv nemá.A jsem moc ráda že jsme se nerozvedli už jsme spolu 33let.
Nám dr. Plzák říkal : "Od takového rychle pryč". Matku mazánka nepřeperete.
jestli by nebylo lepší se na podpantofláckého mamánka vykašlat rovnou, není k ničemu
Ona je tak zničena,že pořád setrvává ve vztahu s mámankem ,kde nemá šanci,bude brečet na internetu, místo toho,aby už byla pryč.