1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Mamánky nebrat

Před 6 měsíci

Ve čtyřiceti umět jen špagety s kečupem a psát do bravíčka pro dospělé...jestli náhodou ta matinka nebude mít pravdu...😉

15
Před 6 měsíci
Vlasta Benešová

Taky myslím.

4
Před 6 měsíciUpraveno

Co dělat ? Místo řešení tchyně a své ublíženosti, jak se k vám obecně druzí chovají a čím vám obohacují nebo otravují život, se zaměřit na sebe - na to, co přinášíte a otravujete druhým vy. Navíc, vybral si vás váš partner a jeho matka nemá zákonnou povinnost vás mít ráda - ona si vás nevybrala.

7
Před 6 měsíci
Hana Stojanová

ale nemá ani právo mi otravovat život a míchat se do života dvou lidí .

3
Před 6 měsíci

Tak se rozejděte Vy s ním, a co nejrychleji, protže jinak je to cestado pekel, odkud není úniku.

3
Před 6 měsíci

Tohle moc dobře znám. Neměla mě ráda skoro žádná tchýně...nevadilo mi to. Já je taky moc nemusela a taky jsem se to nesnažila skrývat. Jak ona mě, tak já jí. Záleží jen na příteli, jestli chce žít s matkou nebo s vámi...pokud je pod vlivem matky, nemělo by takový vztah cenu. Utrápila byste se.

16
Před 6 měsíci

Rada je co nejdříve zdrhnou. Nemusí to ani udělat ona, stačí jednoduchý požadavek. Jestli místo našeho společného víkendu půjdeš za maminkou , už se nevracej.

5
Před 6 měsíci

Taky jsem to tak měla, ale manželovi jsem řekla pokud chce rodinu a to abych nastoupila do práce se musíme odstěhovat jelikož dojíždění z vesnice kde není o víkendu a v týdnu pořádně žádný spoj a 2 auta nemáme.Tak jsme se odstěhovali od tchyně 280km daleko.A teď nám to klape když zjistil že matinka nemá pravdu a musí se spolehnout jen na mě otočil vše o 180 stupňů Když jedeme na návštěvu tak matinku která se nám pletla do života vždy když proti mě chce něco říct tak ji utne a brání mě takže už tchyně pochopila že už žádný vliv nemá.A jsem moc ráda že jsme se nerozvedli už jsme spolu 33let.

3
Před 6 měsíci

Nám dr. Plzák říkal : "Od takového rychle pryč". Matku mazánka nepřeperete.

21
Před 6 měsíci

jestli by nebylo lepší se na podpantofláckého mamánka vykašlat rovnou, není k ničemu

21
Před 6 měsíci

Ona je tak zničena,že pořád setrvává ve vztahu s mámankem ,kde nemá šanci,bude brečet na internetu, místo toho,aby už byla pryč.

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt