Zkuste, zda patříte mezi necelá 3 % nadprůměrně inteligentních lidí
... ptá se totální deb.l?
Inteligence je v populaci rozložena cca podle Gaussovy křivky. Tedy, přísně matematicky vzato, je polovina nadprůměrně a polovina podprůměrně inteligentní.
Lepší popis je asi ten, že cca třetina je normální, třetina nad a třetina pod.
Pokud se budeme bavit o zmíněných okrajových 3%, tak už to znamená na spodní straně lidi většinou téměř nevzdělavatelné s problematickým společenským uplatněním, na horní straně lidi vykazující velmi vysokou inteligenci až genialitu.
Což se žádným, placeným nebo bezplatným, krátkým internetovým testem, nedá zjistit.
To není žádný test IQ. Navíc některá zadání nedávají smysl, respektive správná je i jiná odpověď než uvedená.
Které? Vyřešila jsem všechny a nenapadlo mně, že bych někde dala jinou možnost. Každopádně je ten test velmi jednoduchý a neřekla bych, že odhalí 3% nejinteligentnějších.
Ten, kdo mezi ně patří, to dávno ví, ten si to fakt tady zkoušet nepotřebuje 😄
Ten kdo zjišťoval jaké má IQ a poslal sms tak bych řekl že dost nízké 😀!!
Aby jste to nebyl Vy, kdo jí poslal.. Výsměch je kompenzace svoji hlouposti...
7 z 10 ,tak snad bych základku i v důchodu zvládla.
Já jsem si ten test udělala a zaplatila a oni mi napsali, že patřím mezi necelá 3 % nadprůměrně inteligentních lidí. Dobrý, ne?
Zbytečně nevyplňujte, na konci když chcete vědět výsledek je to zpoplatněno :-(
Ano i to je znak nadprůměrné inteligence. -Nemusím vědět odpovědi na všechny otázky, stačí, že vím, kde je najít! (tedy ty odpovědi) 😉
jestli jsou tam i s vlády tak nikdy blázni patři do Bohnic
9/10, špatně hned první otázka.
Místo dlouhý tam máte douhý
Alespoň víme, že autor není top 3%