Nevím, odkud paní redaktorka spadla, ale tohle mi přijde přehnané rozdělení. Ještě chápu to plivání. To vadí i mně a to kdekoli. Já to nedělám a u mého manžela mi to také vadí. A u prdění, neznám chlapa, co by prděl na veřejnosti. A v soukromí je to lidské, to prdím i já. Decentní krknutí můžete i na veřejnosti, pokud samozřejmě nechodíte do 5* hotelů, ale pak se omluvit. Ale to s tím sportem? To už je snad nějaká fantas magorie ne? Vždyť proč myslíte, že hodně mužů rádo kouká například na ženský tenis? Protože se jim líbí jak u toho ženy hekají a je vidět holá kůže. Jestli nějakému muži vadí, že při sportu hekají nebo vydávají nějaké zvuky, tak je to ňouma, možná i něco horšího. Takže možná bych paní redaktorce spíš poradila, ať místo psaní článků si radši najde lepší kolektiv. Pokud je článek psaný z vlastní zkušenosti.
Autorka článku je jistě stará panna 😄
tak tenhle článek mne pobavil, opravdu. Vše, co tu autorka rozpatlává, tak v milionech všech ostatních článků na toto téma se dočteme, že všechny tyhle "nešvary" dělají jenom muži, dámičky absolutně nikdy! Tak jak, dámo, jak to tedy je. Až mne to jednou dohnalo k "činu" a jelikož jsem celé dny po ulicích venku, začal jsem si vést statistiku. Čeho? Konkrétně škrabání se v rozkroku. Dělal jsem si čárky a když už dámy vedly asi 31 ku 17, tak jsem toho nechal. A pozor! Neřešil jsem škrabání se a rovnání prsou, tam by skore bylo ještě horší, logicky.... Za mne nejde o to, že se někdo potřebuje podrbat, nebo něco srovnat, ale jde o to, aby to nedělal bezděčně na veřejnosti, že?
Přesně...já si někdy na ulici povytahuji padající džíny...a že si my ženy rovnáme i podprsenky, ať tajně nebo ne, to je taky pravda...ono ale pořád stejně přetrvává myšlení, a přesvědčení, že dáma musí dokonce vonět i po těch fialkách a nesmí se nikde na těle podrbat. Jde spíše o to, udělat to decentně, aby to náhodou nepohoršovalo...někdy nejvíce ty, kteří to dělají běžně...u sebe jim to nepřijde jiný by to neměl dělat.
Vážené feministky, opravdu to tak je. Pokud si chcete udržet muže a šťastné manželství, musíte být pro muže přitažlivé. S tím nic neuděláte. Prostě na neupravenou, smradlavou ženu, která bude mít navíc projevy chlapa z nejnižší společnosti, žádný normální muž nevleze. Leda Napoleon Bonaparte a pár dalších takových exotů.
S tím můžete nesouhlasit, můžete proti tomu protestovat, to je ale v podstatě všechno, co proti tomu můžete dělat.
Ámen. 🌹
Tak to jo no. Hlavně že my na smradlavého, ukrkaného a plivajícího chlapa vlést můžeme nebo dokonce musíme, jinak se urazíte. Možná vás to pane Novák překvapí, ale i ženy jsou jen lidé, kteří mají vnitřní orgány, takže můžou trpět plynatostí. Kor pokud je v dlouhodobém vztahu a bydlí spolu. To jako kvůli vám musí žena pokaždé na záchod nebo ještě hůř ven? Blbost ne? Takže jediné, co člověk může ovlivnit je to plivání. To by nemělo dělat ani jedno pohlaví.
Ohledně hekání bych chtěla říct, abyste se podíval na ženské tenisové zápasy. Např. to, co předváděla Halepová by nezvládl leckterý chlap.
alespoň občas narazíme na ženu, co má mozek a o lecčems taky přemýšlí. Zrovna v tom tenise se často až vyhrotí ječení některé z dam, čímž obtěžuje protihráčku
Kde ta ženská ty chlapy pozoruje? Mezi kopáčema, nebo v 5. cenové? Možná by se měla s muži setkat i jinak než skrz feministické brožurky a třeba by poznala, že stejně jako u žen, to zpravidla nejsou nechutní a zvrácení orangutani. Se svými stereotypními názory je stejná, jako ti, kteří si myslí, že žena patří jen do kuchyně.
To je asi tim, ze predpokladam, ze zensky pouzivaji vic hlavu... co si budem povidat. My chlapi jsme tak trochu zviratka a ackoli jsou chlapi z Marsu (ta planeta, ke ktere lidstvo upira svuj zrak ve vidine lepsich zitrku) a zeny z Venuse (planeta plna siry a jedovatych plynu), tak jejich sofistikovanost nas o nich nuti premyslet jako o tech bytostech, ktere jsou o patro vys v evolucnim ze zebricku 😄 Je to jako srovnavat jabka a hrusky 😉 Jinej zivocisnej druh 🌓
A což teprve čůrání na veřejnosti. Když to sakra může vydržet žena, proč by nemohl i muž.
na ulici močí jenom primitiv. Muži nejspíš víc, ale močí i ženy, zrovna nedávno jsem zahlédl močit dámu u stromu hned u zastávky tramvaje v Ječné ulici. Nemelte kraviny, když o něčem nic nevíte... A proč muži víc? I to jsem už rošifroval: Malé dítě nechá maminka vyčůrat kdekoliv, i na ulici, ať už má kluka, nebo holčičku. Ale cca kolem tří až čtyř let věku už holčičky nikdy nenechá venku čůrat, ale kluka klidně až třebas do deseti let. Je logické, že primitivnější hošík nabyde dojmu, že je to normální, když ho to přece naučila jeho vlastní maminka. Kapišto? A mimochodem, víte, že ženy mají větší močový měchýř a nemají prostatu, která s tím umí taky pěkně zatočit? Pouze v těhotenství vás tlačící plod nutí běhat taky každou chvilku.
Tohle by měla číst moje žena, když mi za občasný krkanec či odplivnutí (samozřejmě ne před lidmi) nadává 😄