Uboha. Nic vic. Nechce vasen od manzela. Chce mit mykozu, syfla, chlamidye. To bude vzruso. Vyhnat. To klidne muze na ulici a jeste ji za to zaplati, ale podle toho jak vypada. Treba je hnusna,ze ji manzel nechce. No a jsou zoufalci co vezmou vsechno i ji. Za me pryc s ni.
U takové tentonoc je vývoj zřejmý. S věkem se to bude stupňovat, přijdou vrásky, větší chutě, potřeba peněz na milence a kozmetiku , nezájem o rodinu, klimakterium, lítost nad ubíhajícím mládím, alkohol pak i možná drogy atd. Peklo pro partnera i děti. Jediná možnost "bič a pryč", co nejdál a co nejrychleji. P.S. Nevím, ale možno, že podobné může být i mužů. I když u těch je určitou brzdou klesající schopnost zatím co u žen postačí roztáhnout nohy.
To je šílené, říkat to partnerovi. Nejenom, že jsem selhala, ale ještě přehodím svou zodpovědnost, pocit viny na někoho druhého. To mu snad nejde už ublížit víc...
Pak ta myšlenka, že když jde někam ven, tak ....no fuj. To bych teda nedal.
Na to je strašně jednoduché řešení.
Když paní chybí jiskra, stačí aby ji pan manžel na pár dní vykopl z baráku a nezvedal jí telefony. To bude teprve adrenalin...
Drtivé většině nevěrníků pak zajiskří a dojde, o co by mohli přijít a hned si srovnají priority.
Hlavně odstavit od cash lóve
cesta do pekel...
Až do té části, kdy se s tím svěřila, je to celkem pochopitelné a i omluvitelné. A dokonce by to mohlo fungovat i jako vzpruha pro ten stávající vztah. Tím "upřímným" rozhovorem se ale projevila jako sebestředná slepice, které ve skutečnosti jde jen o to, aby se sama necítila provinile (jak se teď cítí on, jí je zřejmě šumák). Plzákovské "zatloukat, zatloukat, zatloukat" je aspoň znakem jakési snahy o ohleduplnost k druhému.
Byl jsem 8 let s takovou ženou a už bych to nikdy nechtěl zažít znovu.
Bylo to největší zklamání v životě.
A už jsem se do žádné nezamiloval na tolik abych jí mohl říct,že ji miluju.
Tak to Vám mile ráda věřím.Já to měla 8 let tak též.Partner byl o 3 roky sterší bylo mu 62 ,a doma mě bez skrupulí nacvičoval impotenci.Herecký výkon hodný Oskara.Já mu věřila.Nakonec jsem jeho nevěru prokoukla a ani se nestačil rozkoukat jak rychle měl sbalené kufry.Od té doby mám i já problém jaký máte Vy.
A není to naopak? Že se paní cítí šťastná s milenci a manželství má jen na oko pro pokrytí společenské normy a pocit jistoty?
Jestli je to chlap,tak ji má vyhodit a najít si jinou,která si ho bude víc vážit,je to prosté,pak ta žena může zažívat vzrušení,kolik chce,ale nikdy nebude mít doma partnera,bude jen krásná ozdoba pro každého na jeden večer.😆
Jen obyčejná šlápota nic víc.A starý je ubožák pokud je mu to jedno 🙄