1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Uboha. Nic vic. Nechce vasen od manzela. Chce mit mykozu, syfla, chlamidye. To bude vzruso. Vyhnat. To klidne muze na ulici a jeste ji za to zaplati, ale podle toho jak vypada. Treba je hnusna,ze ji manzel nechce. No a jsou zoufalci co vezmou vsechno i ji. Za me pryc s ni.

11
Před 5 měsíci

U takové tentonoc je vývoj zřejmý. S věkem se to bude stupňovat, přijdou vrásky, větší chutě, potřeba peněz na milence a kozmetiku , nezájem o rodinu, klimakterium, lítost nad ubíhajícím mládím, alkohol pak i možná drogy atd. Peklo pro partnera i děti. Jediná možnost "bič a pryč", co nejdál a co nejrychleji. P.S. Nevím, ale možno, že podobné může být i mužů. I když u těch je určitou brzdou klesající schopnost zatím co u žen postačí roztáhnout nohy.

5
Před 5 měsíci

To je šílené, říkat to partnerovi. Nejenom, že jsem selhala, ale ještě přehodím svou zodpovědnost, pocit viny na někoho druhého. To mu snad nejde už ublížit víc...

29
Před 5 měsíci
Adéla Nová

Pak ta myšlenka, že když jde někam ven, tak ....no fuj. To bych teda nedal.

12
Před 5 měsíci

Na to je strašně jednoduché řešení.

Když paní chybí jiskra, stačí aby ji pan manžel na pár dní vykopl z baráku a nezvedal jí telefony. To bude teprve adrenalin...

Drtivé většině nevěrníků pak zajiskří a dojde, o co by mohli přijít a hned si srovnají priority.

12
Před 5 měsíci
Katerina Kulhava

Hlavně odstavit od cash lóve

5
Před 5 měsíci

cesta do pekel...

Před 5 měsíci

Až do té části, kdy se s tím svěřila, je to celkem pochopitelné a i omluvitelné. A dokonce by to mohlo fungovat i jako vzpruha pro ten stávající vztah. Tím "upřímným" rozhovorem se ale projevila jako sebestředná slepice, které ve skutečnosti jde jen o to, aby se sama necítila provinile (jak se teď cítí on, jí je zřejmě šumák). Plzákovské "zatloukat, zatloukat, zatloukat" je aspoň znakem jakési snahy o ohleduplnost k druhému.

1
Před 5 měsíci

Byl jsem 8 let s takovou ženou a už bych to nikdy nechtěl zažít znovu.

Bylo to největší zklamání v životě.

A už jsem se do žádné nezamiloval na tolik abych jí mohl říct,že ji miluju.

18
Před 5 měsíci
Samuel Jozef

Tak to Vám mile ráda věřím.Já to měla 8 let tak též.Partner byl o 3 roky sterší bylo mu 62 ,a doma mě bez skrupulí nacvičoval impotenci.Herecký výkon hodný Oskara.Já mu věřila.Nakonec jsem jeho nevěru prokoukla a ani se nestačil rozkoukat jak rychle měl sbalené kufry.Od té doby mám i já problém jaký máte Vy.

Před 5 měsíci

A není to naopak? Že se paní cítí šťastná s milenci a manželství má jen na oko pro pokrytí společenské normy a pocit jistoty?

4
Před 5 měsíci

Jestli je to chlap,tak ji má vyhodit a najít si jinou,která si ho bude víc vážit,je to prosté,pak ta žena může zažívat vzrušení,kolik chce,ale nikdy nebude mít doma partnera,bude jen krásná ozdoba pro každého na jeden večer.😆

6
Před 5 měsíci

Jen obyčejná šlápota nic víc.A starý je ubožák pokud je mu to jedno 🙄

19
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt