1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Baví mne tyto články pro ženy... Znám okolo sebe spíše ženy, ano ženy které o sebe přestanou po přechodu pečovat. Koho z chlapů sakra zajímá to, že vám v menopauze kolísají hormonální hodnoty v krvi? Že máte návaly horka, pocení, bolesti hlavy, závratě, bušení srdce, bolesti na hrudi a že jste psychicky nevyrovnané? Že se díky tomu přejídáte, tloustnete a vše svádíte na menopauzu? Ano, jen svádíte na menopauzu... čest výjimkám, které tomu nepodléhají a dál se věnují sportovním aktivitám, které jim pomáhají menopauzu překonat a zůstanou krásné.

8
Před 6 měsíci
Jaroslav Šíma

A ty mladší to zase svádí na děti, že přibraly po porodu.

4
Před 6 měsíci

Žena: Z pozice svého majestátu tě podpořím v plnění mých požadavků. 😄😃 Přemýšlela dotyčná někdy o tom zeptat se manžela co ho trápí?

1
Před 6 měsíci

Haha, pamatuju, jak jsme byli kamarádovi na svatbě a když jsme se ráno sešli u snídaně dojíst řízky, tak družička povídá novomanželce "jen si dej, teď už můžeš". 🙂

2
Před 6 měsíci

Možná také smrdíte,máte celulitidu, převislé panděro,ale rozdíl je v tom,že manžel vám to narozdíl od vás neřekne,třeba je to gentleman.

6
Před 6 měsíci
Petr Novotný

Kdyby se můj manžel nesprchoval a proto by smrděl, tak bych mu to řekla. Vždyť jak by pak ten dotyčný chtěl, aby spolu měli sex, víte jak je neerotický, když protějšek smrdí? Že příbral, to by mi nevadilo, to se může stát i ženě třeba po dětech, ale nemýt se. Fuj.

1
Před 6 měsíci

To je tedy rada nad zlato 🤦. Tak to již řešila a bez výsledně.

2
Před 6 měsíci

co jste si drahá našla a pěstovala..to máte, i z dobrých semínek vyrostou hořké okurky.

1
Před 6 měsíci

Jaký máš dávivý reflex? Proč? Máš to tam dole tak veliký? Ne, smrdí mi.

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt