Nevím, když vidím Ukrajinky co jsou v České republice tak našim ženám nesahají ani po kotníky.
I u nich chodi krasne nalicene a tak...ale doma maji jen zidli a stolek, protoze hledaji toho chlapa na dovybaveni a lapaji😉
Ach jo, chyba už v nadpisu. Typický vylučovací poměr, a s autorem to ani nehne. Mám dojem, že si najímáte brigádníky z Novinek.
Žena je jenom žena, ale cigareta to je pokouřeníčko! (anonymní nápis na veřejném záchodku)
S výjimkou Vatikánu mám celou Evropu projetou. Všude jsem viděl krásné ženy, až se mi hlava z nich točila. Kde jich bylo nejvíc, nevím, nemám je spočítané. Kdysi na Rallye Český Krumlov jsme týden bydleli v hotelu Vyšehrad a bylo tam též ubytováno 40 nádherně vyvinutých žen a dívek. Nejstarší z nás Vilda Pasch nám mladým neustále vysvětloval, že je to místní krumlovskou vodou. Až když dámy odjížděly domů, vyšlo najevo, že jsou všechny z Prahy. Vilda mlčel a my ho utěšovali, že v Praze je také dobrá voda.
Koukám, že tu zatím přispěla většina mužů, ale to jen svědčí o tom, že dobře vidíme. Když se žena navíc usmívá, o to víc zdobí tento svět. A to kdekoli.
Rád bych ale připomněl jedno rčení z Podkrkonoší, které použil Josef Štefan Kubín místo předmluvy k jedné ze svých povídkových knížek: "I z nejkrásnější růže je nakonec žvachel".
Tak ať jim to trvá, co nejdéle.
Bez inteligence a sebevědomí není mnoho krásy...