144:12=12. Ani 10, ani 22. Tipla jsem to na překlep v odpovědi, říkala jsem si, že když je uváděno 10, 22, 22, že to druhé číslo je ten překlep a má tam být 12. Tak jsem zvolila za b a trefila jsem to. Ale je na houby test, který neuvádí správné odpovědi.
To vážně nikoho nezarazila Fotosyntéza - výměna energie se svým okolím(!)?
Je to výroba organických sloučenin, z anorganických prvků, vody a oxidu uhličitého za pomoci světla a chloroplastů!
Výměna energiie s okolím je naprostý nesmysl!
A co je podle vás absorpce fotonu, která umožňuje transport protonu skrz buněčnou membránu? Absorpce fotonu je výměna energie.
"Prošli byste s odřenýma ušima, nebo by to bylo na Hujera?" - Prosím vás, proč neustále přetrvává trend shazovat ty, kdo něco vědí a umí? Je za tím malá česká závist? Něco jako "Nemáš tak dutou hlavu jako já, tak se ti budu vysmívat co nejhlasitěji, aby to dunění nebylo tolik slyšet"?
Také jsem tam hned u druhé otázky skončila.
Měl by si zadavatel dávat větší pozor.
Včera jsem také četla, že p. Lukavský by se dožil 115 let. Hned mě to bylo divné a našla jsem, že se narodil 1919 a zemřel 2008. t.j. 2024-1919=105
Také tak. Ach jo, co se to na těch školách učí?
Dal jsem nejbližší pravděpodobný, tedy 10, ale správně byl 22. Věřím, že to je jen překlep.
U druhé otázky jsem tom přerušil neboť mi došlo, že autor/ka kvízu nedostudoval/a ani pomocnou...
Tak to Vy jste do školy ani nechodil, protože toto může napsat jen analfabet!
144/12 - žadná odpověď není správně. Máte tam dvakrát možnost 22.
přesně... mělo to být 12..dala jsem. prostřední 22 s tím, že to šlo nahoru postupně odshora. Trefila jsem se😂
Dobrý den,
144 : 12 = 22 ?!
Asi, takhle se dnes vyučuje ve školách ...................
Asi je už všechno opraveno, takže 12 z 12. A to jdu z hospody po 6 pivech 😉
Takže autor by vyšel na Hujera. Zbytek již napsali ostatní. 🙂