1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Mám doma spousty kazet s jeho písničkama,které opravdu pohladí po duši 🙂,a pokaždé. Ani se nedivím,že se tak uzavřel 🙁 všichni se na něm podepsali( reportéři,média) neměl klidu. Smrt bratra ho dostala. Přeji mu, i jeho rodině vše dobré a moc,moc zdraví.

2
Před 6 měsíci
Jiřina Chlebková

Hezky jste to napsala. Nedvědů písničky mám též, pořád je všude vyhledávám a nikdy toho nemám dost.Jejich písničky vždy krásně pohladí po duši. Též přeji panu Janovi a jeho rodině vše dobré a moc zdraví 😀

1
Před 6 měsíci

Asi je nemocný. Kdo mu pomáhá?

4
Před 6 měsíci

Taky jste mohli jako titulní fotografii použít jinou, třeba tu s tou kytarou... Jsou lidé, ke kterým máte úctu i když jsou již v ústraní a chtějí mít klid. Hodně ho zasáhla smrt bratra...

4
Před 6 měsíciUpraveno

Nedvědy jsem měla vždycky ráda. Dodnes je poslouchám. Vždycky když jsem mohla, tak jsem jezdila po koncertech, vždy jsem si to užila a na Nedvědy mám krásné vzpomínky. Teď jezdím na pana Vojty Nedvěda, jeho koncerty jsou úžasné, jezdí se mnou manžel, který poslouchá rockovou hudbu, ale vždycky říká, že se mu líbí ty kytary. Byli jsme i na současné skupině Příbuzných, i na panu Františkovy. Koncerty byly též moc fajn, ale nejvíc se mi líbí ten Vojta teď ze všech. Kdyby pan Jan starší někde zazpíval, tak bych jela kvůli němu kamkoliv 😍❤️

Před 6 měsíci

Děkuji za krásné,laskavé a nesmrtelné písničky.Přeji mu pevné zdraví,klid

a život podle jeho přání.

8
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt