No aco, tak at má, ale manželka jste pořad Vy !!! Občas mu taky zahněte a nedělejte z toho drama. Nic tak hrozného se neděje, nebuďte sobecké a podejte se o nej a sama si taky někoho ulovíte!!! A zase bude dobre!!! Všem .
To chce nějakou starší dámu po 50. Mám s tím bohaté zkušenosti jako aupair, po mě také jeli domácí, sice jsem s nimi nic neměla ani jsem je nějak nesváděla, ale jeden se kvůli mně stavěl furt na hlavu a druhý mě sváděl v kuchyni s plavkama na hlavě. Mohli se přetrhnout. No a co udělali jejich manželky? skončila jsem u nich, když to videli co ten jejich vyvádí. Protože jsem byla pro ně pěkná pětadvacetiletá holka, šťavnaté maso. Pořídit si mladou chůvu je risk to je logické.
Kdo takový zmetek poslal na sítě? Jeden odstavec máte dvakrát a další dva jsou přehozené, takže to na sebe nenavazuje. Paní Šťastná, Vy jste novinářka?
Novinářka, asi tak jako ta paní v tom článku, která si vezme domu mladou chůvu. Vždyť mu jí sama přímo předložila.
Nedokážete ten vymyšlený článek ani správně poskládat🤦🏻♀️To je katastrofa, dnešní, rádoby, redaktorky 😠
já ty chlapi prostě nechápu , proč musí být pořád zrádci na vlastní ženě , kopnout je do ...
No, protože zrazovat cizí ženu by šlo ztuha...
Jinak, proč podvádí ženy, tomu rozumíte?
A dodnes je z toho tak rozklepaná, že přehazuje a duplikuje odstavce.
obehraná písnička , tak si mají najít chůvu v letech a byl by klid
Řekněte manželovi ať najme zahradníka
To je fajn, že ta dobrá žena myslí i na potřeby svého manžela.
To je chudák . To si ani milenku neumí najít sám ? 🙄