1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

No aco, tak at má, ale manželka jste pořad Vy !!! Občas mu taky zahněte a nedělejte z toho drama. Nic tak hrozného se neděje, nebuďte sobecké a podejte se o nej a sama si taky někoho ulovíte!!! A zase bude dobre!!! Všem .

4
Před 6 měsíci

To chce nějakou starší dámu po 50. Mám s tím bohaté zkušenosti jako aupair, po mě také jeli domácí, sice jsem s nimi nic neměla ani jsem je nějak nesváděla, ale jeden se kvůli mně stavěl furt na hlavu a druhý mě sváděl v kuchyni s plavkama na hlavě. Mohli se přetrhnout. No a co udělali jejich manželky? skončila jsem u nich, když to videli co ten jejich vyvádí. Protože jsem byla pro ně pěkná pětadvacetiletá holka, šťavnaté maso. Pořídit si mladou chůvu je risk to je logické.

Před 6 měsíciUpraveno

Kdo takový zmetek poslal na sítě? Jeden odstavec máte dvakrát a další dva jsou přehozené, takže to na sebe nenavazuje. Paní Šťastná, Vy jste novinářka?

6
Před 6 měsíci
Eliška Janalíková

Novinářka, asi tak jako ta paní v tom článku, která si vezme domu mladou chůvu. Vždyť mu jí sama přímo předložila.

1
Před 6 měsíciUpraveno

Nedokážete ten vymyšlený článek ani správně poskládat🤦🏻‍♀️To je katastrofa, dnešní, rádoby, redaktorky 😠

8
Před 6 měsíci

já ty chlapi prostě nechápu , proč musí být pořád zrádci na vlastní ženě , kopnout je do ...

5
Před 6 měsíciUpraveno
Mariana Mášová

No, protože zrazovat cizí ženu by šlo ztuha...

Jinak, proč podvádí ženy, tomu rozumíte?

2
Zobrazit další reakci
Před 6 měsíci

A dodnes je z toho tak rozklepaná, že přehazuje a duplikuje odstavce.

1
Před 6 měsíci

obehraná písnička , tak si mají najít chůvu v letech a byl by klid

4
Před 6 měsíci

Řekněte manželovi ať najme zahradníka

2
Před 6 měsíci

To je fajn, že ta dobrá žena myslí i na potřeby svého manžela.

1
Před 6 měsíci

To je chudák . To si ani milenku neumí najít sám ? 🙄

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt