1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Recyklovanej článek půl roku starej. Bez diskuse pod ním. Byla docela podnětná a velká.

Tak tedy opakuji:"Moje peníze jsou moje peníze a pokud by se mi moje děti pokoušely kecat do toho, jak je utrácím, tak s nimi po dvou upozorněních přeruším vztahy."

10
Před 6 měsíci

Již jsem se k tomuto článku vyjádřila když se psalo jak je pán z toho celý pryč jak se jeho děti k němu chovají .A zachoval se přesně tak jak bych to udělala já.Nic jeho dětem po tom není za co utrácí svoje peníze .Je svéprávný a může se si dělat co chce .A pokud to ony nechápou tak mají smůlu.Upozornila bych je že nemusí taky nic zdědit pokud se takto budou chovat .

12
Před 4 měsíci

líp bych to nenapsala, snad jen někeró věru,přitvrdila přemen přes zadek-věk nevěk 🙂velmi dobře tomu co se tu píše rozumím,bo sem něco podobného prožila,mám 3 děti a tu nejstarší ceru vladimíru sem dlóho "srovnávala" jo ano rodiče to bolí u srdíčka,je mi 82let, ale nelze inak 🙂pěkný den

Před 6 měsíci

Nechápu proč p.Jsroslav své děti informuje že poslal své peníze na charitu.Nema s nimi o svých penězích mluvit vůbec.

13
Před 6 měsíci
Helena Luklová

To s Vámi nesouhlasím. Byť je pán zřejmě přímo neinformoval a jen to vyplynulo z diskuze. Já to svým dětem taky (mezi řečí říkám). U dětí pána z článku je sice pozdě na výchovu, ale i tím, že naše děti vědí, že posíláme peníze na charitu, vychováváme. A pak se (mezi řečí) i Vy dozvíte, že Vaše děti také někomu přispěly. Je to hezký pocit.

Když začala válka na Ukrajině, starala jsem se tady o rodinu z UA. Babičku, maminku a dvě děti. Jsou už od podzimu 2022 doma, ale podporuji je stále. A tak mi třeba v roce 2023 pomáhal syn sehnat generátor, s dcerou každý rok vybíráme dárky pro "moje ukrajinská vnoučata" pod stromeček. A mně přináší radost do života, že jsem našla přátele na celý život a taky, že jsem ze svých dětí vychovala slušné a hodné lidi...

18
Před 6 měsíci

Tak pokud už si teď dospělé děti, které se mají dávno umět zabezpečit samy, nárokují pánovy peníze, tak bych to vyřešila jednoduše. Dopřála bych si vše, co bych ještě chtěla a zbytek bych darovala těm, kteří to skutečně potřebují. Napsala bych dopis a v něm bych jim akorát sdělila, že nedostanou ani ň a to proto, že zřejmě za celý život nepochopili, co je důležité. Takže teď budou mít další příležitost... A neměla bych ani náznak výčitek...

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt