Bohužel nebyla špatná, ale rozhodně ani dobrá máma. Psychologové propagují, že fyzický kontakt a slova "má tě ráda" jsou opravdu důležitá pro vývoj dítěte. To že dceři nenechala obouchat čumák je také špatně, protože na všechno to, co matka již zná, si dcera musí přijít sama. Ona sama tu šanci evidentně dostala.
Tady se to bohužel opravdu jeví tak, že nebyla úplně nejlepší matka. Není nic špatného říct dítěti v jakémkoliv věku, že ho má ráda. Ten celkový přístup nebyl nejšťastnější, nedivím se, že jí dcera řekla to, co řekla. A že ji chránila před chybami? Každý si musí někdy "nabít hubu", aby poznal, o čem je život a čeho se pak vyvarovat.
Ať se snažíte, jak chcete, vždycky je a bude něco špatně. Je to smutné, ale je to tak. Taky bych některé věci dělala jinak, ale je pozdě. A některé děti se mazlit a tulit nechtějí. Nikdy mě ani nenapadlo, že bych mé mamce něco kvůli jejímu chování ke mně vyčítala. A jsem tomu moc ráda. Vůbec, když skutečně jen občas, narazím na článek na podobné téma. Zdravím všechny maminky a děti. Mějte se rádi.🥰🍀🤗