1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

To je mi tak akorát jedno, co si o mých úmyslech myslí děti. Mám stejný plán, ale ne proto, abych nebyla na obtíž já jim. Spíš naopak - nehodlám žít v jejich bytě jejich způsob života, přizpůsobovat se jim, nechat si od nich určovat, co je pro mě nejlepší a ještě se povinně cítit zavázaná, že se o mě milostivě starají. Chci zůstat nezávislá a rozhodovat o sobě sama. Ano, až přijde čas, půjdu do nějakého pěkného domova pro seniory, kde budu mít svůj pokoj s balkonem, budu mezi svými vrstevníky, péči a servis mi zajistí lidé, jejichž je to práce a děti mohou chodit za mnou na návštěvy - to budu ráda. Ale uvidí mě vždy v pohodě, upravenou a důstojně vypadající.

8
Před 5 měsíci
Hana Stojanová

máte krásné fantazie , ale realita bývá jiná , věřte mi

2
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 5 měsíci

Paní Oldřišce plně rozumím a chápu ji. 47 je tedy dost nízký věk, jsem o něco starší, ale i já už mám o budoucnosti jasno. Má budoucnost se ale bude odvíjet pokud možno bez domova pro seniory. Také nechci zůstat na krku dceři, která má svou rodinu, ale v domě s pečovatelskou službou jsem rok žila a stačilo. Ale chápu, že jsou lidé, kterým by tato péče vyhovovala. Až se o sebe nedokážu postarat já, zajistím si domácí pečovatelku, i proto se již celé roky snažím finančně zaopatřit.

3
Před 5 měsíci
Iveta Karásková

Domaci pečovatelku na 24 hodin, 7 dní v týdnu?

1
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Myslím že dobrý nápad. Znám takové lidi a jsou spokojení. Mají defakto hezké bydlení a o vše ostatní postaráno. Ono to totiž není LDN a tak pod.

7
Před 5 měsíci

"Už před 50 přemýšlí" - co to jako je za větu? Paní Žáková by si měla zopakovat základní školu!

Před 5 měsíci

Konečně rozumná ženská,naprosto s ní souhlasím!

2
Před 5 měsíci

Jste moc rozumná.

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt