To si zase někdo vycucal z prstu věc. Oni už neví, co by vymýšleli za hovadiny 😄
clanek jako takovy nejspis vycucany z prstu bude, nicmene jeho namet je realny
Petra rozhodně správnou věc dělá. Také bych se nestarala o dítě, které si upekl někde s milenkou. Ke to jeho problém. Myslím, že v tu chvíli by manželství skončilo a on by se musel postarat sám..
Záleží jen na Vás.
Za mně nekompromisně Ne. Konec.
Tady těžko radit. Moje prababička to udělala. Pradědeček tehdy dostal pár facek (ono jich bylo víc, když viděla v jakých podmínkách chlapeček žije) a já (samozřejmě až po letech, až jsem se narodila) měla ke třem pratetám ještě úžasného prastrýčka. Milovala jsem ho. Že byl nemanželský mi maminka prozradila omylem až v mé dospělosti a babička se zlobila - prostě Véna byl brácha se vším všudy.
Prababičku to asi stálo hodně sil, zvlášť když její vlastní syn byl vážně nemocný a brzy zemřel, ale zvládla to na jedničku a Véna ji za to miloval asi nejvíc ze všech.
To není návod aby to Petra udělala stejně, jen úvaha. Dnes je jiná doba, jinak se žije, děti i dospělí mají jiné cíle. Petra si musí především uvědomit nakolik svého muže chce, jestli ho miluje nebo jen vzala na milost. A nakolik on chce svou dceru
A koneckonců i ten pán si musí uvědomit kdo je pro něj důležitější, manželka nebo dcera.
A podle toho rozhodnout.
Asi bych se rozvedl, být na jejím místě. Opravdu se jí nedivím, že se nechce starat o cizí dítě.
Hlavně že je tolik ,, nevlastních,, otců, že? Takže chlapi se dokážou starat o cizí, ale tady sobecké ženy moc ne. To je teda, co.
Když se chce otec o dítě starat, tak ať se postará společně s biologickou matkou dítěte, která si sama na výchovu netroufá, ale povinnost k dítěti má. Ve dvou by to mohli zvládnout.
Na to asi chlapec nemá!
To dítě za to sice nemůže. Ale paní Petra také ne. Je to opravdu jen jeho věc. On je otec. Paní Petra není matka.
jednoduchý rozvod. nechce mě a jde jinam. tak proč setrvávat ve vztahu co nefunguje. nevím proč lidi jsou schopný odpustit roční nevěru. udělal to jednou udělá to znova. není prostě spokojený.
A co třeba začít na sobě pracovat, aby k tomu neměl důvod?
Na to stačí jednoduchá léčba. "Miláčku, když jsi byl na služební cestě, tak tu byl Lojza, spali jsme spolu, a ted čekám jeho dítě. Budeš se o něj starat jako by to bylo tvoje vlastní..."
to dite za nic nemuze, tak ho adoptujte. nebudete se pak bat, ze jej biologicka matka bude chtit zpet, az odroste ... nebo se na udrzovani manzelstvi vykaslete, manzela "vykopnete" i s dcerkou, at si za sve minule jednani nese plnou zodpovednost ...