1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíciUpraveno

Není nad dva hlupáky soutěžící mezi sebou v chytrosti 😄 Zlatá bula sicilská fakt není ničeho důkazem. Hovoří o vzdělání ne o inteligenci. Navíc o vzdělání někde v páté třídě. Vy máte na vytahování bulu a synonymum a on zase něco jiného, v tom je mezi vámi rozdíl. Ale ten váš bude asi o trochu větší hňup, když nechápe, že poukazováním na hloupost svojí ženy veřejně shazuje hlavně sebe - že na chytřejší neměl. Ale platí to i pro vás. Proč nemáte manžela na úrovni a zůstáváte s tímto buranem ? Zřejmě si nemáte co vyčítat. Občas si vzpomenu na nějakou z babiččiných perlových vět. Tady mi naskočila: "Jaká šla, takovýho našla".

6
Před 5 měsíci

"Drahý, máš pravdu, musíš si najít ženu, která je tě intelektově hodna." A jako manželka přestávam fungovat a starám se pouze o sebe a o děti. Jestli to povede k rozvodu- o co přišla? Jen o ponižování a napnelismus.

36
Před 5 měsíci
Vlasta Benešová

Přesně .

1
Před 5 měsíciUpraveno

A co když skutečně tak moc chytrá není. Jen jí to má říct diplomaticky a né přímočaře. Jsou ženy, které holt mají více na hlavě než v hlavě. A pokud si najdou muže, ktery je více sečtèlí může to udělat mezi nimi propast. Já si také s manželem povídám o všem možném chlapy rádi ženy sečtělé a vzdělané. Mít na hlavě nestačí. Pokud jste ve vztahu či v manželství tak si přeci povídate o dění ve světě, hudbě, sportu, politice a tak všeobecně. Je důlezité mít všeobecný přehled, né že ne.

16
Před 5 měsíci
Eva Píšová

A jak je to u vás doma? Pokud jste vy chytřejší než manžel tak jeho komentář bych číst teda nechtěla.

13
Před 5 měsíci

Takto se chová člověk, který má Kdoví, jaké měl dětství . V tomto případě bych ho hned jak blbě kecá slovně uzemnila.Chce to ale určitou duchapřítomnost a slovní zásobu. Takže v kostce vzato rychlou reakci přímo v akci. Ať již před kamarády nebo kýmkoliv jiným. Bez debat a bez pardonu. Trefně, kulantně a bez vulgarismů.Hlavně před dětmi. To se vůbec nehodí. Chovat se jak "šufan!" Takového člověka si ani nelze moc vážit. No aspoň já bych to tak měla. A jestli má nějaký problém,tak mezi čtyřma očima nejlíp. To je můj názor 🍀🍀

5
Před 5 měsíci

Proč s ním tedy paní ještě je?

1
Před 5 měsíci

Článek jsem poctivě přečetla celý....váš protějšek má velký problém se sebou....bojí se , aby ostatní nepřišli na to, že není nejostřejší tužka v penále a proto se tolik snaží, aby ukázal na vás. Je mi to líto, ale tenhle boj nevyhrajete....musíte pryč

11
Před 5 měsíci

Je velká škoda, že psychologové nepoužívají techniky jako jsou kvantové opravy, které lehce odstraňují příčiny problému. Vždy je potřeba odlišit CO je ČÍ problém. To, že se žena cítí ponižována ve vztahu, je její problém, který lze vyřešit. Buď jí přestane vadit a soustředí svou vědomou pozornost na to, co ji naplňuje, nebo dospěje k bodu, že se rozhodne odejít. Druhé můžeme ovlivňovat jen tím, jaká energie z nás vyzařuje, nemůžeme čekat, že se někdo změní, když on sám žádný problém nevidí.

2
Před 5 měsíci
Lenka Ondrová

Prosím co jsou kvantové opravy?

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 5 měsíci

A kdopak si toho "ynteligenta" vybral za manžela a otce svých dětí? To, co je v článku napsáno, vypovídá hodně hlavně o tazatelce samotné. Asi si potřebovala udělat ostudu.

2
Před 5 měsíci
Petra Novák

Nejste vy ten manzel?

1
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Než se obracet na psychologa, tak bych se v téhle chvíli přikláněl spíš k návštěvě rozvodového právníka - tohle nikdy nikam nepovede, bude to jen trápení a budou to čím dál víc odnášet děti…

3
Před 5 měsíci
Miroslav Matějíček

Zjevně o problému nic nevíte. Obecně, týraná žena, bez odborné pomoc,i nedokáže ze vztahu odejít.

2
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Vsolte mu jeho nedostatky při každé příležitosti. Slušně, ale rozhodně.

5
Před 5 měsíci
Romana Vacova

Tím by jen klesla na jeho úroveň. Úplně nejlepší by bylo poslat ho do pihele 😄

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt