1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Vím, že můj hlas je jen nepatrná kapička v oceánu, ale normálně rozlišuju mezi skutečným člověkem a rolí v seriálu, Lucku mám ráda od jejích počátků v Marmeládě a já jí hlas posílám vždy...:-)

43
Před 5 měsíci
Iveta Karásková

Stejně tak i já. Je mi léta moc sympatická jako milý a vřelý člověk , který si prostřednictvím bulváru nikdy nevyřizoval účty ,ani se intrikami nesnažil zalíbit.

23
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Přemýšlím,co to je za ženu která se dokáže takto vyjadřovat a hrubě urážet.Možná neustála svůj spackaný život,možná to je jen nemoc.Takto se vyjadřovat svedčí o dost chorém mozku a ubohosti.Každý nám nesedne a máme nějaké výhrady jen to lze napsat nebo říct slušně a jnou formou.Jinak je to ubohost.

21
Před 5 měsíci
Iva Kubínová

O kom to píšete o Vondráčkový? To ny souhlasilo

1
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Seriál Ulice nesleduji, takže seriálovou paní Lucii neznám. Mě je prostě od vždycky nesympatická a tanec podle mého názoru také nic moc.

43
Před 5 měsíci
Ivana Brožová

Paní Brožová, vy jistě tancite lépe než paní Lucie že?A ty sympatie jsou relativní.Me přijde pořád jako holčička a to se mi líbí.🤗🥰

Před 5 měsíci

Lidi by měli trochu víc myslet a naučit se rozlišovat mezi seriálem a skutečnosti. Je vidět, že na tohle (ulice a star dance) dívají IQ tykve.

Btw nedívám se ani na jedno.

23
Před 5 měsíci
Janka Skalnikova

Vy by jste měla rozlišovat hrubost od slušnosti.Když se vy nedíváte tak nemusíte urážet ty co se dívají.Každý má na výběr.

9
Před 5 měsíci

Lidi jsou úplně na palici. Jak můžou napsat, že je to mrcha.....To nechápou, že je to jen role v seriálu, že ona tu postavu jen hraje???Můžou napsat max, že tu roli hraje dobře nebo blbě, ale ne že to je ona !!!!!!!! A LUcka je příjemná ženská, nedělá ze sebe hogo fogo. A to, že se rozešli s Plekancem....je jen jejich věc, neni první ani poslední ženská, co se rozešla s chlapem

4
Před 5 měsíci

Lucka je inteligentní, nadaná co dělá tak na plno. Zmákla i Fakultu .Protivnou Soňu z ulice hraje suprově.Ty urážky některých pisalku jsou víc než ubohé.Ubohe je i ty sprosté komentáře zveřejnit.Lucka má mega fanklub takže nějaké ty hulvaty má na háku.

1
Před 5 měsíci

To je blbost, rozhodně bych nemíchala roli z Ulice se StarDance ! Lucka je dobrá !

31
Před 5 měsíci
Jana Cágová

Tyto lidé musí být z té nenávisti duševně nemocní. Moc jí držím palce.

32
Zobrazit další 2 reakce
Před 5 měsíci

To není kvůli seriálu. To je kvůli tomu, jak se projevuje.

30
Před 5 měsíci
Kateřina Baziková

Příjemná,milá,laskavá.Tak se projevuje.Nikoho neuráží,nenapadá a žije si svůj život.Jak se projevujete vy,kolika lidem ležíte v žaludku?

17
Před 5 měsíci

Porota na výtky ke všem, nejen k chudince Vondráčkový. To ji takhle sháníte hlasy, že se tu pořád jen pláče, jaká je chudinka ?

1
Před 5 měsíci

Lucie je šikovná a milá a doufám, že jí ty blbý komentáře nerozhodí.

13
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt