Vím, že můj hlas je jen nepatrná kapička v oceánu, ale normálně rozlišuju mezi skutečným člověkem a rolí v seriálu, Lucku mám ráda od jejích počátků v Marmeládě a já jí hlas posílám vždy...:-)
Stejně tak i já. Je mi léta moc sympatická jako milý a vřelý člověk , který si prostřednictvím bulváru nikdy nevyřizoval účty ,ani se intrikami nesnažil zalíbit.
Přemýšlím,co to je za ženu která se dokáže takto vyjadřovat a hrubě urážet.Možná neustála svůj spackaný život,možná to je jen nemoc.Takto se vyjadřovat svedčí o dost chorém mozku a ubohosti.Každý nám nesedne a máme nějaké výhrady jen to lze napsat nebo říct slušně a jnou formou.Jinak je to ubohost.
O kom to píšete o Vondráčkový? To ny souhlasilo
Seriál Ulice nesleduji, takže seriálovou paní Lucii neznám. Mě je prostě od vždycky nesympatická a tanec podle mého názoru také nic moc.
Paní Brožová, vy jistě tancite lépe než paní Lucie že?A ty sympatie jsou relativní.Me přijde pořád jako holčička a to se mi líbí.🤗🥰
Lidi by měli trochu víc myslet a naučit se rozlišovat mezi seriálem a skutečnosti. Je vidět, že na tohle (ulice a star dance) dívají IQ tykve.
Btw nedívám se ani na jedno.
Vy by jste měla rozlišovat hrubost od slušnosti.Když se vy nedíváte tak nemusíte urážet ty co se dívají.Každý má na výběr.
Lidi jsou úplně na palici. Jak můžou napsat, že je to mrcha.....To nechápou, že je to jen role v seriálu, že ona tu postavu jen hraje???Můžou napsat max, že tu roli hraje dobře nebo blbě, ale ne že to je ona !!!!!!!! A LUcka je příjemná ženská, nedělá ze sebe hogo fogo. A to, že se rozešli s Plekancem....je jen jejich věc, neni první ani poslední ženská, co se rozešla s chlapem
Lucka je inteligentní, nadaná co dělá tak na plno. Zmákla i Fakultu .Protivnou Soňu z ulice hraje suprově.Ty urážky některých pisalku jsou víc než ubohé.Ubohe je i ty sprosté komentáře zveřejnit.Lucka má mega fanklub takže nějaké ty hulvaty má na háku.
To je blbost, rozhodně bych nemíchala roli z Ulice se StarDance ! Lucka je dobrá !
Tyto lidé musí být z té nenávisti duševně nemocní. Moc jí držím palce.
To není kvůli seriálu. To je kvůli tomu, jak se projevuje.
Příjemná,milá,laskavá.Tak se projevuje.Nikoho neuráží,nenapadá a žije si svůj život.Jak se projevujete vy,kolika lidem ležíte v žaludku?
Porota na výtky ke všem, nejen k chudince Vondráčkový. To ji takhle sháníte hlasy, že se tu pořád jen pláče, jaká je chudinka ?
Lucie je šikovná a milá a doufám, že jí ty blbý komentáře nerozhodí.