Ano, pořád do kola ! A stejně trapné, jako když tam lezli ti nedo.rdaní tydýti , jak ve větě 10x kámo, hihi, hehe... Žil jsem nějakou dobu cca 10 km od Pohádky, jinak (správně) Javorná XX. Nikdy se mi tam nevybily baterie u fotoaparátu, ani u kamery, u mobilu, nic ! Nepřepadaly mě stísněné pocity, neslyšel jsem tajemné zvuky. Takže, opět trapné slinty, co tam Roubal dělal, měl dělat, údajně... Prostě opět, ten nejtrapnější bulvár !!! A to do toho ještě vnášejí „osvětu" někteří „bývalí elitní" příslušníci (často mám pocit, že každý bývalý příslušník s hodností rotný a výše, vyšetřoval Roubala). Pokud vím, hledali tam lidskou bílkovinu, ale nenašli nic. Jinak tomu „údajnému" požírání prasaty. Byl tehdy dáván dotaz na Veterinární univerzitu Brno, jestli je prase schopno „zkonzumovat" člověka. Odpověď byla: „Ano, mimo lebky". Roubal, jak se všude uvádí, ale choval pouze vietnamská prasata, tedy podstatně menší zvíře, oproti praseti domácímu, a jehož „schopnosti", jsou v tomto, jistě daleko menší... Ale jedinců, kteří mají z nejrůznějších důvodů potřebu informovat veřejnost tímto způsobem, je dost, takže jistě zanedlouho přibyde článek o Pohádce od dalších „záhadologů"... Mohli by ještě třeba Klíma s Kroupou a dalšími, přispět...
Všechno jsou to novodobé legendy, které se nezakládaji na pravdě, tedy kromě Roubala, ten tam fakt byl. Jinak s tím tajemnem nevím, jednou jsem tam na trampu prespal a nic.