1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Tohle nasvědčuje tomu, že ho "ta druhá" po zjištění onemocnění kopla kamsi a tak se zkouší vrátit zpět k bývalé ženě. Musela by být blázen aby na přistoupila. A dětičky to jsou taky pěkní dárečci.

51
Před 5 měsíci

Ono hodně záleží na to, jak se ten expartner v manželství choval (nemyslím ten konec, to je jasné, ale před tím). Já bych se nevrátila, můj exmanžel se většinou choval naprosto příšerně.

20
Před 5 měsíci
Jana Vozábalová

Rozhodl se odejít za jinou a nezajímalo ho nic. Ať se o něj postará ta, která ho tak milovala, že ho musela mít i s penězi z jeho manželství.

22
Před 5 měsíci

Rozhodně NELZE akceptovat návrat bývalého manžela, který Vám tolik ublížil de facto z donucení dětí! To ony se mají POSTARAT (a to i ze zákona!!!). Nenechte si znovu ukrást vnitřní vyrovnanost a svůj život, máte na něj plné právo. Asi by bylo na místě sejít se všichni a vyříkat si to jednou pro vždy, než si různě mailovat, dopisovat či vzkazovat. Ptejte se také dětí, jak se jednou plánují postarat o Vás, když je takový problém postarat se o otce... A narovinu, raději šetřete, případně přivydělejte, pokud můžete... doba lepší nebude.

30
Před 5 měsíci

Tento terapeut si zaslouží přes kusadla, klidně ať si pána vezme domů sám.

Paní fandím, dostala se z problémů které ji způsobil manžel sama, tak ať se postarají děti o tatínka. Hodně sil proti bývalému manželovi, nevěrníkovi a zloději.

30
Před 5 měsíci
Marsel Lišková

Přesně tak. Karma zdarma.

8
Před 5 měsíci

Tak to promňte - chlap se na ni vyprdnul, doslova ji nechal na holičkách, obral o finance, měl jakési konkubíny..... A ty jsou kde? Plně s paní souhlasím. Každý člověk musí nést následky svých činů. On se rozhodl dál s tou ženou nebýt. Ať se nediví, že ke stejnému závěru teď dospěla ona. To není o záštích a „přemostění starých křivd". To je i o sebeúctě, o hrdosti vydupané ze země ve zlých časech.

Takže ano, udělala dobře, když jej odmítla.

26
Před 5 měsíci

Nebýt pán nemocný, určité by si na ex nevzpomněl. Že mu není hanba. Nemocných je spousta lidí, pán je snad nějak zajištěný , aby si to s pomocí dětí nemohl nějak zařídit. Dále by také děti měli orodovat u jeho poslední partnerky a netahat do toho bůhvíjak bývalou opuštěnou.

2
Před 5 měsíci
Václava Faiferova

měly oridovat

Před 5 měsíci

Ani náhodou bych se o bývalého nestarala. Kdo se staral o mě, když jsem potřebovala? Pouze a jen moje dcera. On se ani nestaral, když naše dcera vážně onemocněla. Tak proč bych se měla teď starat ja? Nikdy!!!

37
Před 5 měsíci

Dr. Barton Goldsmith... ten asi zkušenost se starými opuštěnými, v tomto případě i okradenými a zrazenými ženami nemá, což..... ale fandí chlapcům..evidentně...

8
Před 5 měsíci
Jana Jankurová

Spíš je jen "vedle jak ta jedle"

7
Před 5 měsíci

Určitě udělala dobře. Vybral si život, který mu vyhovoval a na ní se neohlížel. Má děti, kteří ho pravděpodobně miluji, tak ať se o něj postaraji. Ona má právo žít svůj život.

26
Před 5 měsíci

Byl jí nevěrný okradl ji o jejich společné peníze a teď chce zpět? Tak tomu říkám drzost. Byt na jejím místě udělám to stejně, jen bych asi nenapsal ten slušný dopis ale něco co by si za ramecek rozhodně nedal.

17
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt