1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Podle mého názoru manžel svou ženu opustil kvůli jiné, čili zradil. Pak ji ještě okradl. Ona už nemá žádnou povinnost, ani zákonnou, ani morální, se o něj postarat. Mohla by to udělat, pokud by ona sama chtěla a bylo by to její svobodné rozhodnutí, ale nikdo nemá právo ji do toho tlačit, ani si o ní něco špatného myslet.

A to píšu jako křesťan, který věří Bibli. Lidé mají často podivné názory na křesťanství a na Bibli a myslí si, že křesťan musí být hlupák, který každému všechno udělá, až se z toho sám zhroutí. Ne ne; Bůh je spravedlivý a nesnáší nespravedlnost! Ano, je tu i milost, ale k té se nedá a nesmí nikdo nutit.

A Matka Tereza? Pán Ježíš, kam přišel, nemocné uzdravoval Boží mocí, vysvobozoval lidi z trápení. Nedržel je za ruce, aby se jim lépe umíralo, apod.! Nevedl lazarety, ale řekl, že kdo v Něho uvěří, bude dělat skutky, které dělal On...! Matka Tereza představuje katolické náboženství, ale Ježíš je vzkříšení a život! Má následovníky, kteří více či méně úspěšně v Jeho jménu uzdravují... a to myslím ona ani nezkoušela. Ježíš trpěl za naše hříchy, že to bylo třeba (zástupná oběť) - ale nikdy neglorifikoval utrpení. Utrpení pro utrpení není v Božím charakteru, On není sadista.

Před 5 měsíci

Mně se stalo HNEDLE to samé. Jen s tím rozdílem, že můj bývalý nebyl nemocný, ale nešťastný ve svém novém vztahu. Opustil mě po 30 letech manželství kvůli mladší. Brzy ale zjistil, že udělal chybu a chtěl se vrátit. Jenže v té době jsem já poznala svého druhého manžela, s kterým jsem byla 20 let velice šťastná. Bohužel ale zemřel a můj bývalý začal opět naléhat, abych ho vzala zpět. Nikdy bych to neudělala z úcty k mému manželovi. Ale byla jsem mu vděčná, že se se mnou rozvedl a já tak mohla žít po boku manžela,se kterým jsem byla šťastná. Teď zemřel i můj bývalý a má snad konečně klid

4
Před 5 měsíci

No, bodejď, to by se mu hodilo. A děti by potřebovaly k tatínkovi pečovatelku a tak by se hodila maminka, to jistě. Tatínek má smůlu a jestli ty děti tohle chtěly, jsou nesoudné a hrubé k matce.

19
Před 5 měsíci

Rozhodla se nejlíp jak mohla i když samota tíží někdy je lepší být sám než s někým co mě podvedl a okradl to si radši pořídím kočku nebo psa

22
Před 5 měsíci

Co to je za blábol? Paní byla svým bývalým manželem dotlačena epizodu jejich společného života uzavřít. Tak on teď nemá právo jí o něco takového žádat.

23
Před 5 měsíci

Každý máme jen jeden život, vymezený čas. Proč ho obětovat pro někoho,kdo nás opustil,ublížil a okradl?

31
Před 5 měsíci
Nicol Mostecká

Souhlasím.

9
Před 5 měsíci

No ani jsem tu odpověď pana terapeuta nedočetla, taková rada je hrozná. Paní nemá absolutně žádnou povinnost se postarat o bývalého manžela a to ani morální. Tak že,

ať se postarají sobecké děti a maminku nechají v klidu žít svůj život.

2
Před 5 měsíci

To bych uměl taky.. ozvat se, až je mi zle a nutně potřebuji pomoc. Podvedl ji, okradl ji a teď chce pomoc? Někdo koho musela vymazat ze života před hodně lety. Ani náhodou..,

11
Před 5 měsíci

Odešel, tak ať ve se postará. Není jeho služka.

82
Před 5 měsíci

Paní Marie udělala dobře, exmanžel a děcka jdou obyčejní vychc... nci🤔

27
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt