Lehce mi to připomíná mou tchyňu 🙂 Když jsem si před dvanácti lety bral svou nynější manželku, tak to bylo něco podobného v bleděmodrém.... Moje manželka už z toho byla docela doničená a na nervy, ale odmítala to přiznat nahlas. No.... Trochu jsme s tím bojovali. Zhruba po třech letech tchyňa seznala, že jsem minimálně stejně silná osobnost jako ona (byla vždycky "generál" - jak v osobním, tak v pracovním životě). Trochu to ty tři roky drhlo, ale od té doby je babča jako milius a naprosto spokojená. Už ví, co si může dovolit, staráme se o ni s manželkou rukou společnou a nerozdílnou, manželka je naprosto spokojená. A tchyňa taky, "miluje" mně, až se manželka diví. Ani jeden z předchozích zeťáků jí nebyl dost dobrej, mně poslechne, když něco rozhodnu, tak poslouchá jak hodiny. Spokojenost na všech stranách. Jsem mlád osmašedesáte jar, manželka jednašedesáte jar a tchyňa pětaosmdesát 🙂 🙂 🙂
Vím, že je to vymyšlené, nicméně pracovala jsem několik let v terénní službě a několikrát jsem se setkala s tím, že klientka si představovala, že dcera opustí manžela a děti, odejde ze zaměstnání, nastěhuje se zase "domů", a zbytek života stráví plnou péčí o rodiče.
Také jsem se setkala s pánem, který žádal po bývalé manželce, se kterou byl mimochodem již asi třicet let rozvedený, aby k němu docházela a starala se o něho.
Lidé časem ztrácí schopnost reálného uvažování.
Ano velice často..
Chci se zeptat. Opravdu nemůžete přestat s těmi vymyšlenými dopisy? Proč lžete? Žádná dcera takový dopis své mámě nenapsala, ale všechno by řekla mámě osobně. Přestaňte lhát, lidi nejsou hloupí, aby Vám to uvěřili.
Milá paní.
Velice, ale velice se mýlíte.
Lidé jsou hloupí a Vy ještě více, když toto napíšete.
Proč by to nemohla napsat? Dnes je doba, kdy to právě lidé řeší takto, než aby to řekli osobně. Právě třeba proto, že by ta druhá strana neposlouchala, nebo skákala do řeči a tak. Takže je to sice trochu smutné, ale na druhou stranu je to dobře, než neříct, nebo nenapsat nic a vymýšlet si nějaké výmluvy a tak.
Naprosto správný postoj a rozhodnutí
👍👍👍
Mne by zajimalo, kam redakce na ty dopisy chodi. To kazdej, kdo resi nejaky vztahovy problem a rozhodne se, ze protejsku napise dopis, odesle kopii rovnou i do redakce? 😄
Maminka by měla svůj byt prodat, a zaplatit si kvalitní péči. Dcera se pak nemusí starat ani.o mámu, a ani o dědictví.
Určitě! Šupajdit do důchoďáku a nedělat z dcery otroka.
možná by chtělo, číst si po sobě články...to by se pak dcera mohla o maminku postarat a ne pos.at...
Dík,napsala jste to za mě.😄
Proč pořád píšou vsichni dopisy. To neumí mluvit? Tak přece mám pusu, tak to řeknu přímo.
Někdy není ta možnost.Ten druhý odmítá poslouchat a nechce si připustit jiný názor.
Slovo posr.t bych nahradil slovem postarat