1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Zrovna včera jsme měla možnost po delší době mluvit s přáteli a asi je to hodně častý problém- řekli mi, že jejich dcera se rozvedla a dvě malé předškolní děti - chlapce má ve střídavé péči, a v týdnu, kdy je má ona je neustále dává k nim. Tak tomu už vůbec nerozumím, mít dvě malé děti a týden je nevidět, tak zblázním, a vůbec si neumím představit , že bych je dácala rodičům v týdnu, kdy je mám já. Vždyť to je úplně špatně- prý si vždy zvykne v týdnu bez dětí žít jako za svobodna. Přiznávám, že to bych nedopustila a i za cenu dočasného nepochopení či zášti bych prostě řekla ne-tečka. Zvlášť, když oba ještě chodí do práce, jenže ve věku po šedesátce si tak člověk potřebuje odpočinout a ne denně dostat na hlídání dva kluky i když je milují. Ano chápu, idělali si to sami, takže jedině sami to mohou změnit, ale není jiné řešení, jinak to poznamená jejich žiot a zdraví a dcery nikdy nebude dobrá máma. Až mi bylo těch malých chlapců líto, přes den školka, odpoledne babi s dědou a mámu takřka nevidí , případně přijde v podvečer, u rodičů se i všichni nají a hotovo. To je matka roku. ach jo

15
Před 5 měsíci

Prosim, kdyz uz si v redakci musite ty pribehy vymyslet, nemohli byste byt alespon trochu kreativnejsi a alespon obcas zaradit pribeh, kde nebude hned v nadpisu napsano, ze nekdo nekomu pise. Je to opravdu neverohodne, alespon v takove mire. Zajimalo by me, jak se k vam ty udajne dopisy dostanou, vzdyt je to do oci bijici.

7
Před 5 měsíci
Jarka Novotná

bohužel takový příběh znám ze svého okolí. babička má u sebe 3vnoučata. vodí je do školy ze školy učí se s nimi jsou v parku. a jednou za týden je odveze MHD k rodičům. večer slyším jak děti se ptají babičky proč nemohli zůstat doma u rodičů. babička odpověděla že brzy stávají a tak by je nestihli dát do školy a pak i vyzvednout atd. proto je vídají jednou v týdnu a to v neděli. jinak si volají co potřebují atd. babičce je teď letos oslavila 72let.

5
Před 5 měsíci

To je legrace, v mém okolí víc lidí hlídací babičku nemá, případně aby vůbec dítě viděla, tak musí jet na návštěvu všichni, neznám nikoho, kdo by měl babičku na hlídání nonstop. Tak mi to přijde malinko vybájené.

Před 5 měsíci

Nemohl by pisatel článku vymyslet něco lepšího, než psát neustále dopisy?

3
Před 5 měsíci

Nechcete začít používat uvozovky správně? Nedokážu uvěřit, že vám to Seznam toleruje.

Před 5 měsíci

Absurdní.

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt