1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Na rozdíl od současných vtíravých nepravdivých reklam je tato parádní. Těším se na ní ,zatímco ty novodobé přepínám na jiný program a nebo Pokáče,který je také dobrý dávají tak často ,že to také přepínám

5
Před 5 měsíci

Máte pravdu. Těžko si představit Vánoce bez reklam v televizi.

Před 5 měsíci

Ale mohly.. Byla to kdysi skvělá reklama, ale po 20 letech je to už ohrané. Takže i tady platí, že čeho je moc, toho je prostě příliš. Na závěr uznávám, že jde jen o můj názor s tím, že komu se tahle reklama líbí, tak proč ne?

14
Před 5 měsíci
Věra Pfauserová

Taková reklama (nová) s Hanychovou ohraná není a přepínám to kvůli ní hned.

1
Před 5 měsíci

Ale mohly 🤦

1
Před 5 měsíci

Nejlepší reklama všech dob,doufejme že se udrží na obrazovce tak dlouho jako Večerníček ,umí totiž pohladit po duši a evokuje sváteční vzpomínky z mládí.

18
Před 5 měsíci

Každé vánoce čekám až se tato reklama ukáže, protože jakmile ji uvidím, tak si říkám - to už budou brzo opravdu vánoce. To - ne ,ne já nemusím - já už ho vidím - je kouzelné.

Hezké vánoce všem.

36
Před 5 měsíci

Snad všechny reklamy přepínám nebo aspoň vypínám zvuk, u této jediné ne. Za všechny ty roky se mi neomrzela. Patří k Vánocům.

28
Před 5 měsíci
Dana Had

přesně tak

Před 5 měsíci

Milujeme tuhle reklamu, bez ní už si vánoce neumíme představit.. Ta roztomilá holčička a to její ".. a bude mít ty velký zahnutý zuby nahóru? ".. To se vážně moc povedlo..

19
Před 5 měsíciUpraveno

Klidně by jsem se bez ní obešel. Horší by bylo, kdyby se naše rodina musela obejít na Vánoce bez pohádky "Tři oříšky pro Popelku" s Libuškou Šafránkovou.

1
Před 5 měsíci

Tahle reklama je skvost mezi reklamami. Bez ní nemohou začít přípravy na Vánoce.

20
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt