Na rozdíl od současných vtíravých nepravdivých reklam je tato parádní. Těším se na ní ,zatímco ty novodobé přepínám na jiný program a nebo Pokáče,který je také dobrý dávají tak často ,že to také přepínám
Máte pravdu. Těžko si představit Vánoce bez reklam v televizi.
Ale mohly.. Byla to kdysi skvělá reklama, ale po 20 letech je to už ohrané. Takže i tady platí, že čeho je moc, toho je prostě příliš. Na závěr uznávám, že jde jen o můj názor s tím, že komu se tahle reklama líbí, tak proč ne?
Taková reklama (nová) s Hanychovou ohraná není a přepínám to kvůli ní hned.
Ale mohly 🤦
Nejlepší reklama všech dob,doufejme že se udrží na obrazovce tak dlouho jako Večerníček ,umí totiž pohladit po duši a evokuje sváteční vzpomínky z mládí.
Každé vánoce čekám až se tato reklama ukáže, protože jakmile ji uvidím, tak si říkám - to už budou brzo opravdu vánoce. To - ne ,ne já nemusím - já už ho vidím - je kouzelné.
Hezké vánoce všem.
Snad všechny reklamy přepínám nebo aspoň vypínám zvuk, u této jediné ne. Za všechny ty roky se mi neomrzela. Patří k Vánocům.
přesně tak
Milujeme tuhle reklamu, bez ní už si vánoce neumíme představit.. Ta roztomilá holčička a to její ".. a bude mít ty velký zahnutý zuby nahóru? ".. To se vážně moc povedlo..
Klidně by jsem se bez ní obešel. Horší by bylo, kdyby se naše rodina musela obejít na Vánoce bez pohádky "Tři oříšky pro Popelku" s Libuškou Šafránkovou.
Tahle reklama je skvost mezi reklamami. Bez ní nemohou začít přípravy na Vánoce.