1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Dobrý den.

Pracuji na ZŠ a i kdybych nedal 10/10 myslím, že bych klidně mohl kárat žáky, neboť dle mé zkušenosti by bylo zcela výjimečné, kdyby někdo ze žáků 9 třídy dal více než pět 🙂

Hezký den.

6
Před 4 měsíci
Pavel Mimra

No to je ale spíše obrázek stavu školství, ne? Ale na Vaši obhajobu: Já si pamatuji, že v 70. letech, když jsem chodil na ZŠ a SŠ, se učila v dějepisu druhá světová válka a tím to zvadlo. Dnes to bude asi stejné, aby se učitelé nevystavovali osočování z propagaci komunismu, fašismu, lásce k Rusku apod. Ta otázka na Gottwalda, Zápotockého a Husáka, to chápu, že může být pro mladé, moc se nezajímající historií, oříškem. Kdybychom dnešním starším lidem dali seřadit presidenty Československa do 2. sv. války, to by asi byla taky katastrofa.

Zobrazit další 3 reakce
Před 4 měsíci

Tvurce by si měl opravit odpověď u otazky s delkou řek. Labe má necelích 1100km oproti 430 km Vltavy.

2
Před 4 měsíci
David Kysela

A Vy byste si měl zopáknout skloňování přídavných jmen podle vzoru "mladý". Pokud jde o překlep (myslím, že ne), tak se omlouvám.

Před 4 měsíci

otázka o řekách je špatně formulovaná,mělo by to být : Která řeka má nejdelší tok na uzemí ČR

10
Před 4 měsíci
Jakub Hrstka

Přesně tak. Nejdelší česká řeka klidně může být Labe, protože celkově je delší než Vltava. Byť je její tok v ČR kratší.

9
Před 4 měsíci

Takže mohu říct, že žáci vědí o historii kulový.

1
Před 4 měsíci
Hana Sklenářová

Nejen o historii. Vykládal mi kolega, že jeho známý, učitel, se mu svěřil s touto příhodou: zastavila ho na chodbě sedmačka a ptala se, kolik je hodin, že si zapomněla mobil. Řekl ji, že na té chodbě jsou přece hodiny. A ona na to, že to nepozná, že to umí jen na digitálních. Takže tak je to dnes s úrovní.

Před 4 měsíci

Já si pletu obratníky.

1
Před 4 měsíci

No ale oni se to učí teď

Před 4 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 4 měsíci
Radek Kopeček

Vy ano. Žák dnešní deváté třídy se nedostane na 50%

4
Zobrazit další 4 reakce