To to s tou inteligencí jde pěkně do kelu, vždyť to bylo neskutečně triviální, tam musí mít plný počet snad každý...
No přesně to mne hned také napadlo..! To není žádný test inteligence, ten musí mít nějaká pravidla ! Tohle "vyrobil" nějaký amatér na koleně - asi aby udělal lidem radost, aby si mysleli, jak jsou všichni chytří.. Vždyť toto musí udělat i malé dítě !
To je test pro kterou třídu ZŠ?
Tipovala bych, ze uz po absolutoriu prvni tridy by mohli byt zaci uspesni.
Jsem spokojen, vyšlo mi 92% správných odpovědí.
Test s tolika chybami jsem již dlouho neviděla. K těm již zmiňovaným u ostatních diskutujících (trojúhelník se píše s čárkou nad u a rovinné útvary mají vrcholy nikoliv rohy) přidávám ještě otázku 7. Daný zápis není rovnice, ale číselný výraz. Rovnice má levou a pravou stranu a obsahuje neznámou.
A to nezmiňuji fakt, že s testem inteligence to srovnávat opravdu nejde.
a třeba taky zvednout tím lidem náladu 🙂 byl to tak lehký test, že snad každý musí vyjít jako génius, a to prostě občas každý potřebuje 😉
Tvl. Mám pouze tři třídy zvláštní školy , ale tohle nebyl test inteligence . Spíš test pro pobavení .
Spis asi na prokliky kvuli vydelku z reklam, pac jinak je to opravdu k smichu🤣🤣🤣
Mám vše správně, ale čtvrt na devět nemůžete uvádět jako správnou odpověď 8,15. 15 minut je čtvrt hodiny, tedy správně by mělo být 8,25 nebo 8: 15.
Podle vás je 8,15 špatně. Ale pouze v první větě. V té druhé píšete že správně by mělo být 8,15. Tak jak to podle vás je ?
Podobné testy byly součástí přijímaček na osmiletá gymnázia. Mé děti jimi úspěšně prošly po ukončení 5. třídy ZŠ, tedy v 11 letech.🙂
Fascinuje mě otázka: "Který tvar nemá rohy?" Snad vrcholy!
A není to test IQ, ale test základních znalostí 1. stupně základní školy.
Všichni tady vyřváváte, jak to bylo jednoduché, ale skóre jednotlivých otázek hovoří jasně - jsme národ tupců.
Škoda, že není inteligentní také autor testu - trojúhelník s kroužkem nad u už jsem dlouho neviděl... 😄
To já, jsem nedávno viděl krásný trojúhelníček nad kosočtvercem.