1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

To to s tou inteligencí jde pěkně do kelu, vždyť to bylo neskutečně triviální, tam musí mít plný počet snad každý...

16
Před 4 měsíci
Saskie Hájková

No přesně to mne hned také napadlo..! To není žádný test inteligence, ten musí mít nějaká pravidla ! Tohle "vyrobil" nějaký amatér na koleně - asi aby udělal lidem radost, aby si mysleli, jak jsou všichni chytří.. Vždyť toto musí udělat i malé dítě !

1
Před 5 měsíci

To je test pro kterou třídu ZŠ?

29
Před 4 měsíci
Jaroslava Turková

Tipovala bych, ze uz po absolutoriu prvni tridy by mohli byt zaci uspesni.

3
Před 4 měsíci

Jsem spokojen, vyšlo mi 92% správných odpovědí.

Před 4 měsíci

Test s tolika chybami jsem již dlouho neviděla. K těm již zmiňovaným u ostatních diskutujících (trojúhelník se píše s čárkou nad u a rovinné útvary mají vrcholy nikoliv rohy) přidávám ještě otázku 7. Daný zápis není rovnice, ale číselný výraz. Rovnice má levou a pravou stranu a obsahuje neznámou.

A to nezmiňuji fakt, že s testem inteligence to srovnávat opravdu nejde.

5
Před 4 měsíci
Švehlová Radka

a třeba taky zvednout tím lidem náladu 🙂 byl to tak lehký test, že snad každý musí vyjít jako génius, a to prostě občas každý potřebuje 😉

1
Před 4 měsíci

Tvl. Mám pouze tři třídy zvláštní školy , ale tohle nebyl test inteligence . Spíš test pro pobavení .

3
Před 4 měsíci
Pavel Cvrk

Spis asi na prokliky kvuli vydelku z reklam, pac jinak je to opravdu k smichu🤣🤣🤣

1
Před 5 měsíci

Mám vše správně, ale čtvrt na devět nemůžete uvádět jako správnou odpověď 8,15. 15 minut je čtvrt hodiny, tedy správně by mělo být 8,25 nebo 8: 15.

16
Před 5 měsíci
Marta Neuschlová

Podle vás je 8,15 špatně. Ale pouze v první větě. V té druhé píšete že správně by mělo být 8,15. Tak jak to podle vás je ?

4
Zobrazit další 3 reakce
Před 4 měsíci

Podobné testy byly součástí přijímaček na osmiletá gymnázia. Mé děti jimi úspěšně prošly po ukončení 5. třídy ZŠ, tedy v 11 letech.🙂

1
Před 5 měsíci

Fascinuje mě otázka: "Který tvar nemá rohy?" Snad vrcholy!

A není to test IQ, ale test základních znalostí 1. stupně základní školy.

20
Před 5 měsíci

Všichni tady vyřváváte, jak to bylo jednoduché, ale skóre jednotlivých otázek hovoří jasně - jsme národ tupců.

3
Před 5 měsíci

Škoda, že není inteligentní také autor testu - trojúhelník s kroužkem nad u už jsem dlouho neviděl... 😄

12
Před 4 měsíci
Aleš Petráček

To já, jsem nedávno viděl krásný trojúhelníček nad kosočtvercem.

5
Zobrazit dalších 5 reakcí
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt