1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Ptát se seniorů, kdo byl prvním prezidentem Československa, nebo kdo napsal román Babička, to už je tedy oravdu vrchol dehonestace. Dělám si různé kvízy, nejen ty seniorské. Sleduji v televizi vědomostní soutěže. Stáří lidé si v nich vedou většinou dobře. Ale média z nás pořád dělají idioty. Smutné, velmi smutné.

41
Před 4 měsíci
Jindra Seidlová

Naprostý souhlas, kvíz je celkem lehký až stupidní, soutěže sleduji rovněž a jsem celkem znechucen znalostmi mladých lidí právě ve všeobecných otázkách, kde ztrácejí potřebné body, mnohé odpovědi jsou úsměvné nebo směšné až trapné.

6
Před 4 měsíci

Autorce kvízu bych doporučila zadat tento primitivní test mladé generaci a zveřejnit jejich výsledky. To by bylo počteníčko. Doporučit tenhle primitivní test seniorům je jen další důkaz toho, jak je na seniory v dnešní společnosti pohlíženo a jak jsou rozumově degradováni (pravděpodobně má autorka kvízu zkušenosti se svými rodiči, na kterých kvíz testovala). Je to hnus, kam se Svět ženy dostal a jak se takovými nesmysly degradoval na úroveň bulvárního plátku.

34
Před 4 měsíci
Světla Wosková

Takový Bendig by měl tak 10 procent a to jsem optimista

4
Před 4 měsíci

Jako senior 70+ souhlasím s mnoha komentáři, že autorka, paní Kristina Vacková si pravděpodobně v nějakém orgánu - mozek to tedy určitě nebyl - vytvořila spojení, že senior = dement, blb či idiot.

Nicméně by mě zajímala odpověď na poslední otázku o seriálu Byl jednou jeden dům.

Pamatuji-li si správně, pak Menšík byl autodopravce (tuším Drvota?), Sovák byl uhlíř a Kemr tam vůbec nehrál. Tak jakou odpověď by ta chytrá horákyně - paní autorka- považovala za správnou?

7
Před 4 měsíci

Nejdelší řeka protékající Českou republikou je Labe. Pokud byste, paní redaktorko, chtěla jako odpověď Vltavu, musela byste tam přidat slovo "celá" protékající. My senioři většinou česky umíme.

11
Před 3 měsíci
František Ledvina

Souhlasím. Mne napadla formulace "nejdelší řeka na území ČR"

Před 4 měsíci

Takové otázky jsou až urážející. Jako by podle autorky inteligenční úroveň seniorů hraničila s debilitou.

8
Před 4 měsíci

Tenhle test dá skoro každý senior, pokud není tak trochu "ducha mdlého". Ale zajímala by mě statistika výsledků u kategorie teenagerů, to by to dopadlo:-)

40
Před 4 měsíci

Stále si dobře pamatuji jak nás 4/5demolice odrbala o 1.000,- a dlouho na to nezapomenu, hlavně u voleb 😉

14
Před 4 měsíci
Jiří Šimoník

Co sem takovou blbinu motáte! Cítíte se zdráv?

3
Před 4 měsíci

tvl, to byl test pro lidi s Alzheimerem ?

3
Před 4 měsíci

To jako, že senioři jsou debilní, že by neodpověděli na tyhle otázky?

24
Před 4 měsíci

Proč si autoři podobných "kvízů" myslí, že všichni senioři jsou dementní??

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt