1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

mno,tak to je....mě manžel taky opomíjí,není samA,JSEM TROCHU PŘI TĚLE,ALE NENÍ TO ZAS TAK STRAŠNÝ,NICMÉNĚ....SEX JSEM NEMĚLA UŽ SPOUSTU LET...ZV\YKLA JSEM SI...A PŘI TOM JSEM VELMI ATRKTIVNÍ,shazovat kila....to už dávno nejde,ale já se cítím v pohodě,a manžel si zvykl...jsou sůležitější věci,než řešit a trápit druhého krz váhu...no...tak to je...

12
Před 4 měsíci
Jitekn Nesvadbová

chlapa, který by mě opomíjel bych poslala velmi brzy k šípku, at vypadám jak chci.

3
Před 4 měsíci

Já se teda fakt tomu chlapovi nedivím.. bral si štíhlou ženu.. ono těhotenství udělá s tělem co proto.. ale zase pokud chci nějak vypadat já sama a cítit se fajn... jsou to vše jen výmluvy obézních..

5
Před 4 měsíci
Šárka Procházková

Souhlasím s vámi. Většina žen po porodu přibere a kojením neshodí, nebo nemůžou. Ale jiné je, že já jsem si s nadváhou řekla, že se nelíbím ani sama sobě. Manžel taky řekl, že pro něj nejsem tak atraktivní, ale miluje mě a to je impulz. Tak jsme spolu komunikovali, neměli jsme hlídání a manžel je sportovec. Tři dny v týdnu 2x v týdnu po práci hlídal dceru a já chodila do fitka nebo ven. O víkendu jsme šli rodinně, nebo jsme se prostřídali. A pak běhat až jsem měla váhu na běh a podporoval mě a to je důležité, ale je nutné vydržet. Hubla jsem 20 kg půl roku, jestli se snažila hubnout měsíc tak je to krátká doba, která se neprojevila. Takže zkoušet mohla hubnout, ale záleží jak, jakým způsobem a věřím pokud by byly výsledky i manžel by si změny všiml a pokud ji má rád tak by ji taky podpořil.

1
Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

Obezita je nezdravá a ano, hnusná.

Chudák manžel, žije nešťastný a nenaplněný život.

A děti jsou taky chudáci, váš nefunkční vztah jim poškodí vnímání sebe sama a zkomplikuje šanci na zdravý partnerský život.

14
Před 4 měsíci
Katka Urban

tak vám velice přeji, abyste z nějakých důvodů, ať hormonálních, štítná žláza ap. ztloustla a ne a ne zhubnout. Někdy to není úplně tak jednoduché a černobílé, jak to vidíte vy

8
Zobrazit další 3 reakce
Před 4 měsíci

Takže to dáme dohromady…

Máme tu obézní manželku, která má milence, manžel to neví a ona je šťastná a tlustá s milencem.

Na děti prdět, hlavně, že mi někdo trpí obezitu.

Stačilo by nežrat a věnovat se rodině.

Jenže jednodušší cesta je pro ni lepší.

Úžasný přístup.

Jen tak dál. Dělejte ze všech blbce a nejvíc z manžela a dětí.

Hlavně, že mě je fajn…no vlastně trpím a jsem chudinka.

Potřebuji politovat. Ach jo, kam ten svět spěje.

11
Před 4 měsíci

Odborník radí tak, že se už nedivím proč je tolik rozvedených párů. Možná by odborník mohl oběma poradit ať si spolu sednou a zkusí si promluvit co druhému vadí jak by si manželství představovali co by chtěli změnit atd.

Jednou už si udělali 2 děti tak mají snad taky nějakou zodpovědnost

3
Před 4 měsíci

Takze je vlastne chyba chlapa ze uz ONA pro nej neni atraktivni? Najde si milence, ale rozvod nechce! Mozna by si to dotycna mela srovnat v hlave, co vlastne chce. Jestli manzela s penezmi nebo lasku s parohama.

11
Před 3 měsíci

Já už bych toho povrchního chlapa nechtěla a myslím si, že on už i tak touží po změně a třeba už má milenku/y. Tak bych jim ho nechala, ať si s ním užijí. Pokud se podaří zhubnout (a to lze líp s novou láskou a sexem), to by bylo dobré, ale aby ta štíhlost nevadila tomu dalšímu 😀.

Před 4 měsíci

Neřesme její váhu ale že si našla jiného...spousta žen bude spát kecy typu on ji nemá rád protože stloustla kvůli.... kdyby tohle udělal chlap tak mu chystají šibenici

9
Před 4 měsíci
Standa Novák

Chlapi to delaji

1
Před 4 měsíci

Mám velice chytrou ženu a milenku blbou jak kýbl kytu, mé ženě se to nelíbí ale milenka je nadšená. Rozvádět se nebudu jen hledám další co vaří protože i když se mě nelíbí otylost, nehodlám být jak Somálec 😂

Před 4 měsíci

Zní to, že u téhle paní je ta obezita ještě tak ten nejmenší problém. Fascinuje mě, že si i v téhle fázi myslí, že je ve všem vlastně nevinně.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt