Návod, jak si usnadnit život....nechci se sebou nic dělat, najdu si radoby milence...do kdy milenec vydrzi, než mu splním, co chce? Názory, že manžel pokud by paní miloval, bude ji milovat i s nedostatky, neberu...chápu, že se chlap, ale obracene ani žena, nechce dnes a denně dívat na obezniho partnera, láska, nelaska.....jo to prostě nechce milence, ale NEZRAT!!!!
Ten manžel za to nestojí. Chová se k ní hnusně, odkopl ji, nepodporuje, nemiluje.
Je spousta párů, kde kila navíc u jednoho neznamenají konec lásky.
Zhubla bych a manžela poslala pryč. Tak není živit s takovým....
Přestaňte se vymlouvat na děti. Jestli si myslíte, jak je pro děti super dívat se na své rodiče, jak spolu nedokážou fungovat, tak fakt není. A čím jsou děti menší, tím lépe se s rozvodem vyrovnají. Vám se jen nechce cokoliv měnit a riskovat, ale je to nefér vůči milenci, manželovi, dětem i vůči Vám samotné. Já mám rozvedené rodiče a jsem za to ráda, protože sledovat, jak se hádají, není mezi nima kouska citu, to jsem vnímala už jako pětiletá a neumím si přestavit, že by nás v tom nechali žít dalších x let. Pokud tak moc myslíte na děti, tak byste se měla postarat o to, abyste byla šťastná nebo jim chcete dát vzor do života, že manželství, sebevíc hrozné, se musí udržovat za každou cenu? Děti nemají právo vidět své rodiče po boku partnera, který je miluje a chová se k nim s láskou a úctou? Opravdu je lepší dívat se na to, jak se k sobě chováte chladně, nedáte si ani pusu, ani se neobejmete, tohle má pro ně být vzor manželství? Opravdu mě vytáčí věta "Kvůli dětem to vydržím." Hovadina. Právě kvůli dětem s tím něco dělejte.
Dávám vám za pravdu. Neodešla jsem od muže kvůli dceři a dnes neví, jak zdravÿ vztah vypadá a mužům nevěří.
Pokud ve vztahu neni laska, podpora a pochopeni, tak proc v nem setrvavat. Znam spoustu lidi, kteri si znicili zivot tim, ze "pockaji, az deti vyrostou" a pak se rozvedou. Zacnete se o sebe vice starat, se spravnou stravou a pravidelnym pohybem zhubnete, ale musite vytrvat. Preji Vam, at se Vam dari.
Dcera se dvěmi dětmi opustila tyrana a je už čtrnáct let šťastná s jiným, kterého si vzala.
No pokud manžel posuzuje svou vlastní ženu jen podle váhy a kromě rýpání jí jenom přehlíží a nebere v potaz,že porodila 2 děti( ne každé ženě se podaří všechna poporodní kila zhubnout)o které se stará,stará se o domácnost a chodí do práce,moc bych nepřemýšlela.
Děti stejně nesoulad mezi rodiči vycítí.
Jaký by byl její život s milencem nikdo nemůže předvídat.
Ale jaký bude její další život s manželem,je celkem jasné.
To jako vážně? Opravdu budete s někým kdo se vyžral do prasátka jen z úcty, že porodila 2 děti. Ono to asi nebylo že dne na den. Kdyby ve vztahu nepotřebovala být přitažlivost tak by se dvojice mohly přidělovat podle abecedy. Tvrdit, že to začalo úsilím být dobrá hospodyňka a zvládnou práci jsou fakt jen kecy.
"Chodila jsem do kavárny při každé příležitosti". Tahle věta určuje, jakým životním stylem se paní z článku řídí. Přece když její obezita manželovi vadí a hnusí se mu, tak proč s tím svým tlustým tělem něco nedělá? Proč se přejídá a proč namísto, aby si šla do přírody zasportovat nebo do fitka zacvičit, chodí pravidelně si sednou do kavárny? Tam si dá zákusek a čeká, že zhubne? Nechápu. Ten milenec se jí časem třeba nabaží, a bude po lásce. Protože s ním nežije, tak ho tak dobře nezná, jako zná svého muže. Zhubnout je problém jen pro ty, kteří nemají vůli. Napadá mě oblíbená herečka Pavla Tomicová, také byla obézní, její manžel herec Ondřej Malý hubený jako komár. Když od ní odešel za štíhlejší a mladší ženou, rázem zhubla a je z ní čupr dáma. Škoda, že to nešlo zhubnout dříve, třeba by manželství nekrachlo.
Krásně napsané ,
Se svým tlustým tělem nic nedělá , protože nechce . Jako spousty jiných věcí nechce , ji to vyhovuje a paní hledá jen výmluvy .
Milenec ,, otázka času kdy mu to bude vadit taky , že začátku nevadí nic po letech začne vadit skoro vše .
Já nevím , ale přijde mne, že v dnešní době si udržet partnera je složitá věc ,
Paní si asi něco zřejmě namlouvá...milenec jí tvrdí, že ji miluje takovou, jakou je - obézní. Těžko říci, zda se mu obézní typy líbí, anebo chce mít s paní nějaký krátkodobý poměr - dobrodružství. Žena ještě se dvěma dětmi, nezdá se mi, že by to byl jeho cíl určitě by se měla chtít nějak změnit, jenže ona neví...nechce opustit manžela , kterému její kila vadí, ani milence, který jí tvrdí, že její křivky miluje...
To ze vas nekdo bude milovat I s vasimi nedostatky, je mytus. Jsem seniorka vdana pres ctyricet let a dobre vim, ze obezitu by manzel nedal. Nelibi se mu to a nespal by s obezni zenou. Nekdo to tak ma a osobne bych to taky nedala. Nechodil by se mnou nikam a nas vztah by se zhroutil. A vubec to neni o povrchnosti. Kazdy ma nejakou averzi.
Možná jsou to kritéria úspěšného muže na krásu, který si může dovolit to nejlepší. Krásné auto, krásný dům, krásnou ženu, krásného psa nebo koně, estét, samé přepychové kusy... Nebo také může jít o mužského s jistým nedostatkem, muži nabušenému testosteronem zase nějaké to kilo navíc nevadí.
Tak jsou jen dvě možnosti. Buď zhubnout a nepřejídat se a nebo se rozvést a nechat si milence. Záleží také na tom,jak dlouho s Vámi vydrží ten milenec . Na to není nic jiného než tyto dvě varianty a pak třetí může být, že ses Vámi manžel rozvede a Vy zůstanete sama bez chlapa.🤦🍀🍀
nene, tu nejlepší možnost jste nezmínila - paní sama píše, že byla štíhlejší a zdravější, nechť tedy sama upraví váhu tak, aby se cítila dobře a zdravě, kvůli sobě a dětem. A pak se uvidí, který chlap je pro ni skutečně vhodný. Monžá že ani jeden z aktuálně uvažovaných...
Sádlo asi nebude to jediné, co mu vadí.
Znala jsem jednoho, manželka mu taky ztloustla po dětech, ale to mu až tak nevadilo. Daleko víc mu vadilo, že se z ní stala líná lemra, co jen seděla doma a sledovala slevy v obchodech.
Obezitu by měla paní řešit hlavně kvůli sobě. Nikdo není rád, když je obézní. Hledat si kvůli tomu partnera, kterému se to líbí, je hloupost, ikdyž chápu, že je to pohodlnější, než na sobě máknout. Obezita škodí hlavně jí samotné, co si o tom myslí nebo co se líbí druhým, mužům, je nepodstatné.