Nemyslím, že by to zrovna po ní rodiče chtěli, aby se o ně starala, takže zřejmě jen plácnutí do prázdna. Ale co má. Na "svatbu" nakonec přišli, takže její vztah akceptovali. Ale nadšení není povinné. Mají stejné právo být rozhořčeni z jejího chování a postojů, jako ona z jejich. Rozdíl je, že oni to nakonec skousli, vlny dělá jen madam.
Nemají co skousávat. Mají dceru přijmout a to je kurňa rozdíl . Pokud jí nepřijali, maj kecy, nevim.co by čekali. Děti tu nejsou,aby nám plnily naše očkávání.
Kdyby moje rodina nepřijala mojí dceru se vším a upřímně, neměla jsem problém zavřít dveře.
Rodiče nepřijímající své děti nechápu..ani nechci vlastně.
Záminka a pohodlnost. Kdo se nechce starat, důvod si najde. Jsou i jiní, než dotčení LGBT, co od rodičů jen čerpají, ale starat se nebudou.
Bohužel i takový přístup rodičů k jiné sexuální orientaci dětí existuje, velmi často ve věřících rodinách, kde je plno předsudků a také nepoučenost, že to není nemoc ani zvrácenost, ale je to vrozené a existuje to co existuje lidstvo.
Že to je vrozené, to je pravda. I to, že se to vyskytovalo vždycky. Ale to neznamená, že to není nemoc - spousta nemocí je vrozených a vyskytovaly se vždycky.
Dokážu to naprosto pochopit.Pokud se rodiče zachovali a stále chovají zbaběle a nikdy dcery orientaci nepřijali,ať se tedy starají ti ,,normální". To je zkrátka život,není jen hezký.Mám 3 děti,2 z toho už dospělé.Beru je všechny takové jaké jsou a jiná orientace by mi byla naprosto ukradená.Důležité je jejich štěstí,ne orientace.A kdo tohle nechápe,nemůže své děti milovat !!!!!! Tečka !!
napsala jste to úplně skvostně.
Za sebe připojuji, že i kdyby pečovala o své rodiče (kteří ztrácí rok od roku soběstačnost) vždy bude ta ,,špatná"!!!
Chápu že nemocný člověk má problémů dost, a nechce se starat o rodiče. A navíc se nejspíše jedná o genetickou anomálii-vadu, tak jsou za ni rodiče nejspíše odpovědní.
Smutné však je že si dcera neuvědomuje že ji rodiče 20 let živili, vychovávali a ona se chová jako sebestředná potvora.
Nemorální jste tu vy.
Dcera má právo kvůli chování rodičů péči o ně odmítnout.
A s tím, že ji 20 let živili na nikoho nechoďte. Oni se rozhodli mít děti, ona si je nevybrala.
Zbytečné spekulace coby kdyby. Slečně - teda vlastně paní, podle bontonu je žena nad 25 vždy paní - je něco málo přes 30, pokud jsou její rodiče aspoň relativně zdraví (není uvedeno v článku), ještě dost let nebudou přímou pomoc potřebovat. A není ani uvedeno, že by něco takového právě od ní očekávali. V každé rodině je něco, není to specialita LGBTQ+. Jenom tyhle komunity ty problémy v komunikaci svádějí jen na svou jinakost a neochotu okolí tu jinakost přijmout. Stejnou jinakost mám v širší rodině. Jinakost nikomu nevadila, ale "vyčůranost" onoho jedince, který se chtěl nechat rodiči finančně podporovat i v době, kdy se již byl schopen živit sám (po ukončení VŠ), ta tedy vadila. A hodně. Ne orientace, ale chování. A dost možná, že je to skryté i za jinými příběhy těch jinakých.
.....se svými rodiči jsem se ne vždy na všem shodla, ale to je prostě běžné. Vztah mé mámy ke mně nebyl vždycky laskavý. Všechno, co se přihodilo jsem vnímala jen jako lekci respektu. Lehké to opravdu nebylo. Určitě to ale dávalo smysl. O svou mámu jsem se s láskou starala bez ohledu na minulost. Kdybych to řešila jinak, těžko by se mi se sebou žilo. Staráme se i kvůli sobě, abychom se ráno moli podívat do zrcadla. A ano....někdy je to sakra těžké.
To jste napsala moc hezky... Bohužel, trend dnešní doby je poněkud jiný - nedívat se nalevo napravo, jen žít a užívat si )bez ohledu na druhé. Samá reklama - musíte si koupit dovolenou v kdejaké luxusní destinaci, tohle a ono musíte mít (nejnovější mobil, oblečení, bydlení..) Nikde ani slovíčko o slušnosti postarat se o své nejbližší...
Nebudeš se starat tak vydědění a pokud to píšeš písemně, tak je to i důvod pro notáře do závěti..
A co řešíte,mám známou,která se narodila jako muž,je žena,se snad přestanu bavit?Jste normální?
Opět něco k propagaci LGBT+-. Jestli nás nepřijmete, bude vás to bolet !!!