1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

hned první otázka je špatně: Vltava se vlévá do Labe u Mělníku, takže Praha, Most i Hradec Králové je špatně. Nebylo možno zvolit správnou odpověď, když vůbec není v nabídce. A těch chyb se podobných kvízech objevuje celá řada. Prosím autory, ať si to po sobě kontrolují pozorněji.

28
Před 4 měsíci
Zborovska Jana

V nabídce je Mělník, Praha a Most ... asi neumíte číst nebo máme každý jiný test. Otázkou je zda se historicky neudělala chyba a Labe se vlévá do Vltavy - už dlouho o tom přemýšlím a přišlo by mi to logičtější - ale nejsem žádný expert.

6
Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

2/11 a kde je 1/11 to potom opravdu nikdo vše neuhodne

Před 4 měsíci

Jsem z Brna. Mohl by mi autor upřesnit místo, kde se v něm vlévá Vltava do Labe?

4
Před 4 měsíci
Tatana Sojková

Nemohl, to byste nepochopila! A je to překvapivě Mělník! To je překvápko, co? Bingo!

Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

A je smutné, když autor testu sám navrhne hned u první otázky všechny tři varianty odpovědí špatně. Leda... že by se jednalo o sledování soutoku Labe s Vltavou někde v Brně, třeba pod Petrovem nebo pod Špilasem, na velkoplošné obrazovce, aby Brňáci měli nějaký hezký zážitek z České kotliny 🙂 Hezký den všem, kteří si nenechají zkazit předvíkendovou náladu špatným testem 😉

4
Před 4 měsíci
Stanislav Körner

Když můžou mít na Svoboďáku portál do Dublinu🤣

Před 4 měsíci

Ten soutok už je opravený, ale co má v kvízu o českých městech dělat, odkud pochází nějaký Forejt?? Copak mě ten kuchaříček zajímá?

10
Před 4 měsíci

Jestli jsem to dobře pochopil, tak způsob, jakým dosáhnout, že "všechny otázky nezodpoví správně nikdo", je to, že u jedné otázky jsou všechny varianty špatně. 😂

.

Já tam ten Mělník měl, takže se mi všechny správně podařily (i když ten festival jsem vysloveně tipoval, ten HK jsem zvolil tak nějak pocitově).

Před 4 měsíci

100% - a že prý nikdo... 😉

2
Před 4 měsíci

11 z 11, slabota

Před 4 měsíci

Kromě jakéhosi kuchaře, kteroužto otázku jsem nepochopil, ale správně tipnul, to bylo směšně lehké. Příště bych volil méně bombastický titulek.

Před 4 měsíci

Chybná zadání kvízů jsou k vidění zvláště na tomto serveru! Paní šéfredaktorka by s tím měla něco dělat.

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt