ve filmu S Tebou mě baví svět se expedice jmenuje - expedice APULACH....čili obráceně název Chalupa....autorka Kristýna blbka, která ten film snad ani neviděla, ale bude dělat soutěž se svými hloupými odpověďmi...ta o filmu Anděl na horách je taky blbě...jenže dnes dělá soutěže kdejaký blb....a já jsem další blb, že s těmito kravinami ztrácím svůj čas...Kristýno, kdyby hloupost nadnášela, tak tady po světě budeš létat jako holubička. Běž raději dělat něco jiného....cokoliv užitečného. Na podobné soutěže a články je Tvé IQ bohužel nedostačující...
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Uváděná odpověď redaktora u otázky č. 7 je nesmysl, správné je, že rekreaci dostal jako odměnu od Dopravních podniků. Těžko mohl využít poukaz synovy přítelkyně, když ta jela na rekreaci také.
Gustav Anděl (Jaroslav Marvan) dostal poukaz jako odměnu od svého zaměstnavatele, správná je prostřední odpověď, ta první je nesmysl.
Prosím, nedělejte KVÍZ a nebo si nejdříve překontrolujte správné odpovědi, nebo se poraďte s někým, kdo zná české filmy...děkuji
Ve filmu S tebou mě baví svět se Expedice jmenuje - YDYKSEB - Apalucha je Chalupa, ve které se děj odehrává.
Odkaz
Zde odkaz pro ověření.
Autor zřejmě neviděl film Anděl na horách že ? 😄