1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíciUpraveno

ve filmu S Tebou mě baví svět se expedice jmenuje - expedice APULACH....čili obráceně název Chalupa....autorka Kristýna blbka, která ten film snad ani neviděla, ale bude dělat soutěž se svými hloupými odpověďmi...ta o filmu Anděl na horách je taky blbě...jenže dnes dělá soutěže kdejaký blb....a já jsem další blb, že s těmito kravinami ztrácím svůj čas...Kristýno, kdyby hloupost nadnášela, tak tady po světě budeš létat jako holubička. Běž raději dělat něco jiného....cokoliv užitečného. Na podobné soutěže a články je Tvé IQ bohužel nedostačující...

1
Před 4 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

Uváděná odpověď redaktora u otázky č. 7 je nesmysl, správné je, že rekreaci dostal jako odměnu od Dopravních podniků. Těžko mohl využít poukaz synovy přítelkyně, když ta jela na rekreaci také.

12
Před 4 měsíciUpraveno

Gustav Anděl (Jaroslav Marvan) dostal poukaz jako odměnu od svého zaměstnavatele, správná je prostřední odpověď, ta první je nesmysl.

8
Před 4 měsíci

Prosím, nedělejte KVÍZ a nebo si nejdříve překontrolujte správné odpovědi, nebo se poraďte s někým, kdo zná české filmy...děkuji

2
Před 4 měsíciUpraveno

Ve filmu S tebou mě baví svět se Expedice jmenuje - YDYKSEB - Apalucha je Chalupa, ve které se děj odehrává.

Odkaz

Zde odkaz pro ověření.

Před 4 měsíci

Autor zřejmě neviděl film Anděl na horách že ? 😄

7
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt