Manžel má pivní pupek, odcházejí mu vlasy...ciž ho asi pořádně štve... tak si potřebuje rýpnout do ženy, že přibrala...to jen aby si asi sám nepřipadal tak neatraktivní. Kdo to vidí, musí se zasmát, ženu politovat. Ta prochází přechodem, ož je bohužel pro noho žen noční můrou a zlým obdobím, kdy se musí vyrovnat nejen s tělesnými ale i duševními potížemi. Není jí oporou, sám cítí, že stárne, tak si hojí svoje vlastní komplexy upozorňováním na to, že žena už nevpadá jako dřív...jakoby on se snad neměnil...poslala bych ho někam...
To je viníků. Těhotenství, přechod, co všechno za to ještě může ? Manžel je neomalený buran, o tom není sporu, ale paní by místo důvodů, proč je obézní a litování se, měla hledat spíš způsoby, jak se obezity zbavit. S věkem se zpomaluje metabolismus, takže pokud bude jíst stejně jako ve třiceti, byť celkem zdravě, váha jí vyskočí nahoru. Je prostě třeba ubrat na množství. Funguje to, mám to vyzkoušené na sobě - jím všechno, ale polovinu množství, než jsem byla zvyklá. A k tomu trochu svižnější chůze, alespoň sedm tisíc kroků každý den, nebo alespoň 3x týdně trochu víc (hodinka času). Je mi skoro 58 let a za půl roku 8 kg dole. Jen takhle - žádné posilovny, žádné drastické diety, žádné předražené koktejly, opravdu jen tohle. Fakt to jde.
Jde to ale někdy z tuha. Já jsem za půl roku shodila jen 3 kg.
Pokud je manžel takový sobec a rozumná domluva s ním není , musíte přitvrdit a začít tu hru hrát s ním jinak nepochopí , že dělá něco špatně . Začněte dělat to samé před jeho kamarády , rodinou a dětmi určitě si najdete kromě plešky a pivního bříška i další nedokonalosti na které je třeba ho upozornit teprve až bude ve vaší kůži snad pochopí .
A přestat mu vyvářet.
Hlavně když to většinou říká někdo, kdo sám není nijak štíhlý. Možná by nebylo od věc někdy před větším publikem přirovnat jeho penis velikostí k malíčku nebo něco v tom stylu😁.
Je třeba si to prvně srovnat v hlavě.. dát si otázky jak se cítím, jak vypadám a jestli takle chci vypadat pořád už.. nedělat to kvůli trapákovi, ale kvůli sobě..
Chudinka má z těch keců takové trauma, že si rychle musí skočit do KFC pro nějaká antidepresiva.
Bude muset zhubnout nebo to bude poslouchat porad.jako ja a to nejsem obezni,jen nehsem stihla jako driv .