Přiznávám se, s gramatikou jsem měl vždy problémy a ve škole jsem s tím válčil jak se dalo. Poměrně dost se zúčastňuji i diskusí na Novinkách a také tam dělám chyby, ale co mě vytáčí snad víc než nějaké tvrdé nebo měkké y, i, je nešvar, kdy diskutující nepíší háčky a čárky nad písmeny. Často to mění smysl věty, pokud si to dosadíme nad jiné písmeno. Co třeba takové - nase ekonomicka soustava. Zkuste si doplnit. Mejte se hezky.
A mejte se. Mejdlem. 😀
100%
Sdílet výsledek
Gratulace!
Pravopisný mistr. Bravo, český jazyk je zjevně vaším spojencem! Zvládáte psát na jedničku a pravidla pravopisu máte v malíčku. Tento výsledek dokazuje, že vaše znalosti jsou na vysoké úrovni. Stačí jen udržovat svůj standard a dál si užívat jazykové dobrodružství!
😊
Dnes už se z 99% píše jen ve škole, je to pomalu mrtvé písmo , vše na pc , mobilech , na úřadech napíšete jen jméno bydliště a tim to končí....
Pomalu zbytečná věc, jako většina věcí ve škole, málo kdo to po škole používá práci...
Njn, je to "jen" ten méněcenný slovanský jazyk... Hlavně, se učme anglicky! 🙁 To je jazyk s "budoucností"! :-D
Zajímá mě obsah psaného textu , na pravopisu mi absolutně nezáleží a nechápu lidi co na tom neustále nesmyslně trvaj , uměle se stanovila pravidla a nyní se nekompromisně vymáhají , změna se nepřipouští , fakt nechápu .