1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Přiznávám se, s gramatikou jsem měl vždy problémy a ve škole jsem s tím válčil jak se dalo. Poměrně dost se zúčastňuji i diskusí na Novinkách a také tam dělám chyby, ale co mě vytáčí snad víc než nějaké tvrdé nebo měkké y, i, je nešvar, kdy diskutující nepíší háčky a čárky nad písmeny. Často to mění smysl věty, pokud si to dosadíme nad jiné písmeno. Co třeba takové - nase ekonomicka soustava. Zkuste si doplnit. Mejte se hezky.

Před 3 měsíci
Karel Žahour

A mejte se. Mejdlem. 😀

2
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 měsíci

100%

Sdílet výsledek

Gratulace!

Pravopisný mistr. Bravo, český jazyk je zjevně vaším spojencem! Zvládáte psát na jedničku a pravidla pravopisu máte v malíčku. Tento výsledek dokazuje, že vaše znalosti jsou na vysoké úrovni. Stačí jen udržovat svůj standard a dál si užívat jazykové dobrodružství!

😊

9
Před 3 měsíciUpraveno

Dnes už se z 99% píše jen ve škole, je to pomalu mrtvé písmo , vše na pc , mobilech , na úřadech napíšete jen jméno bydliště a tim to končí....

Pomalu zbytečná věc, jako většina věcí ve škole, málo kdo to po škole používá práci...

8
Před 3 měsíci
Radek Kraus

Njn, je to "jen" ten méněcenný slovanský jazyk... Hlavně, se učme anglicky! 🙁 To je jazyk s "budoucností"! :-D

Před 3 měsíciUpraveno

Zajímá mě obsah psaného textu , na pravopisu mi absolutně nezáleží a nechápu lidi co na tom neustále nesmyslně trvaj , uměle se stanovila pravidla a nyní se nekompromisně vymáhají , změna se nepřipouští , fakt nechápu .

11
Před 3 měsíciUpraveno
Jiří Jirsák