1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíciUpraveno

Můj názor - Klára se tak rázně měla ozvat už dříve. Je dobře, že to udělala aspoň teď. Ale také nevěřím, že by si její rodiče i sestra uvědomili svou chybu a změnili své chování vůči ní. Spíše jí budou vyčítat nevděk, co všechno pro ni udělali a že sestra je na tom finančně hůř a má na rozdíl od ní rodinu, proto jí musí pomáhat.

71
Před 3 měsíci
Marie Zelená

Nebo to taky může být úplně jinak. Závist může být dost ošklivá vlastnost. z článku je patrné,že i tato Klára vystudovala vysokou školu,takže jí to zřejmě rodiče umožnili stejně jako její sestře. Dál bych to moc nerozvíjela,museli bychom znát příběh z obou stran.

46
Zobrazit dalších 15 reakcí
Před 3 měsíci

Tomuto příběhu se mi nechce věřit, že je reálný. Pokud ano Klára udělala dobře. Já bych taky byla raději na vánoce sama než s lidmi, kteří mi nesedí.

19
Před 3 měsíci
Andrea Málková

Vy jste nejspíš jedináček. Tahle realita je totiž bohužel dost častá

15
Před 3 měsíci

další ukřivděná "chudinka". Žádný rodič nepreferuje takto jedno dítě před druhým. A pokud preferuje, nebývá to od dětství, mívá k tomu nějaký důvod v jeho chování v dospělosti. Dotyčné by prospěla nějaká terapie - lidí, kteří si "myslí", že jim jejich rodiče nějak ukřivdili, bohužel přibývá - byť to ve většině případů není pravda.

5
Před 3 měsíci

Take jsem se musela ozvat,pripadala jsem si jak sluzka.Dospele deti stylem,,tady me mate a postarej se".Tak samo jak oni jsem chodila do prace,vsechno nakoupit,nachystat,obslouzit,rekla jse dost.Mame se radi a ja mam rada sve soukromi a klid.

15
Před 3 měsíci

Odjeďte na vánoce někam na hory. Všechno budete mít přichystané až pod nos, užijete si klidu a setkáte se s lidmi, kteří to mají stejně. Chtějí klid a ne se doma pachtit se salátem a řízky. Děláme to několik let a není nic lepšího než vánoce na horách.

16
Před 3 měsíci

Ty překládané vymyšlené články na Svět ženy jsou již trapné. Není týden, aby nebyl jeden, či dva články, kdy někdo někomu píše dopis. Je to nevěrohodné. Proč děláte z pisatelů slabochy, kteří neumí svůj názor vyřešit přímo?

15
Před 3 měsíci

Hele můj otec byl vždy ten druhý.Vše dostával jeho mladší bratr.Půjčky (nenávratné)na 2 auta.my jsme byli jako otcova rodina ,ti co jdou uklidit po malířích.Stěhovat na novou adresu..Ale je pravda že v dobách kdy koupelna nebyla v každéím bytě.Jsme se mohli 1 za týden vykoupat u babičky.Takže strýc byl v jejích očích ten úspěšnější a cpalo se mu více.I když se mi to nelíbilo.Prostě prarodiče určovali priority.

4
Před 3 měsíci

Vánoce s rodinou ? To je noční můra spousty lidí už od listopadu 🙂 Tohle se dá dělat buď dobrovolně a z lásky, nebo proto, že si člověk neumí nastavit mantinely a bojí se říct "ne". A tady by to "ne" asi bylo hodně potřeba.

1
Před 3 měsíci

A nejhorší na tom je, že rodiče svým chováním i zničili potencionálně pěkný vztah mezi sestrami.

24
Před 3 měsíci

To se tedy probudila brzo,by mě zajímalo,jestli bude mít dáma kuráž říct aj svoji rodinu,místo dopisu do redakce...

Nebo zase zklapne, a bude sloužit.

Divím se,že ten její chlap nic nenamuta

Před 3 měsíci
Monika Birova

100 lidi 100 povah, sme 3 ségry. Já nejstarší. Moje děti rostliy, když rodiče chodili do prace.chapu nebylo tolik času. Od sestry 2 holky byly s našimi v baráku a pak hodne blízko. A nejmladší vnuk je miláček. Cítím se špatně vůči svým dětem ale babi a dědu ( to už vůbec ne) nejde změnit. Já jezdím k našim a makám na baráku. Naštěstí moje děti jsou daleko.. a to samé bylo i u tchyně. Asi mám komplex. Nekompenentni matky. Buď mám vnoučata a beru všechny stejné... nebo? Děcka co poradíte? Pustit se do rodičů v 80?

1
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt