1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Já nechápu, proč dceru vede k oltáři otec a předává ji budoucímu manželovi. Copak je dcera nesvéprávná, závislá na otci a muži, neschopná samostatně rozhodovat? Nejsme v předminulém století a dnes ta dcera většinou žije s budoucím manželem roky na hromádce, tak jaképak vedení k oltáři, je to směšné.

11
Před 4 měsíci
Marie Ahmetajová

Vy to ani pochopit nemůžete. Otec, který zplodil a vychoval dceru, považuje okamžik, kdy se mu tato dcera vdává, za historický symbolický okamžik, kdy končí jeho 'poslání'. A to vůbec nesouvisí s tím, jestli její matka žije v původním nebo jiném vztahu. Prožil jsem totéž a situaci, kdy se dcera vdávala (v daleké cizině) a já jsem ji nemohl 'dovést k oltáři', protože cesta překračovala moje finační možnosti, vnímám jednoznačně za svoji největší duševní bolest, kterou jsem ve svém životě zažil (70). Dcera tuto nabídku naštěstí odmítla a 'k oltáři' ji dovedl její bratr resp. můj syn, jde ji 'předal' nastávajícímu manželovi. Od té doby uplynulo už čtvrt století, ale bolest trvá. S dcerou (i synem) jsem si udržel a stále mám po celý život nikdy ničím nenarušený ryzí vztah. Což v případě jejich matky ani zdaleka neplatí. 🍀

4
Před 4 měsíci

Dcera je dospělá a svobodně si vybrala, kdo je jejímu srdci bližší. Možná kdyby její otec v době, kdy se rozváděli, pořád "nebojoval" a místo "bojování o péči" se jí prostě věnoval, měla by s ním dnes lepší vztah.

24
Před 4 měsíci

Na svatbu bych šel pro pohled na nadevše milovanou bytost. Abych viděl jak vstupuje do další etapy svého života. Pak bych odešel s přáním více štěstí než jsem měl sám. Zároveň bych odešel z jejího života s tím že až bude potřebovat budu k dispozici a nablízku. Tentokrát by už ale musela přijít ona..

12
Před 4 měsíci

Zdravíčko všem, to je zase blábol - proč se k českému článku vyjadřuje lékař z Dubaje? A za další - proč to otec neřekne dceři z očí do očí. Dost pochybuji, že nevěsta si zrovna zde přečte dopis svého otce.

8
Před 4 měsíci
Helen Vojtková

Lekar z Dubaje muze byt tisickrat inteligentnejsi nez lekar z Ceska.

8
Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

To je to, když má někdo rozvedený rodiče. Musí pak počítat s tímto, ale pro všechny je to těžký. Taky mám rozvedený rodiče, svatbu si nedokážu představit, všechno je těžký,

1
Před 4 měsíci
Katerina Baslerova

Na svatbě manželova syna jsem zůstala v pozadí. Manžel seděl vpředu s bývalou ženou a ona vedla svého syna k oltáři. S dětmi mého muže máme moc pěkné vztahy, stejně jako můj muž s mojí dcerou. Když přišlo téma svatba, rovnou jsem mladým řekla, ať si to udělají podle svého. Variantu bez rodičů i variantu, kdy by šel můj muž a já tam vůbec nebyla. Je to jejich den. Pro biologického otce je asi rána, že nepovede dceru k oltáři, pak je ale otázka, kde se stala chyba. Můj muž taky na čas ztratil kontakt se svými syny, kdy matka s tchýní dělali kontaktu velké překážky, ale během střední školy se to srovnalo, kluci si udělali vlastní názor a můj muž je šťastný. Jen lituje ztracených let...

1
Před 4 měsíci

Myslím si, že dubaiský psychlog nemá pravdu. Nezná druhou stranu a

dává rady. Né každý člověk potřebuje psychologickou terapii.

Dcera si vybrala, být Radimen, taky bych tam nešel. Ono setkání i

s manželkou, která ho zradila, nedává smysl.

8
Před 4 měsíci

To jsou jen řeči , někoho ,kdo to nezažil. Znám to ze zkušenosti mého muže. Je to velice smutné, ale dcera si vybrala , taky člověka ,který je rozvedl ,ale neuděláte s tím nic. A to byli normálně v kontaktu a pak mu to jen tak řekla. Prostě život je někdy takový.

3
Před 4 měsíci

Dokud si neposlechneme názor druhé strany, tak si může hrát na ublíženýho a oběť, jak chce.

3
Před 4 měsíci
Anna Veselá

To je velmi rozumne ! Pravda je většinou někde uprostřed.

1
Před 4 měsíci

Chápu, být tím otcem, nešel bych tam.

10
Před 4 měsíci
Hana Stojanová

To je velice sobecké. Když moji dceru vedl k oltáři jejií nevlastní otec, ten vlastní na svatbu samozřejmě přišel - a nejen na obřad, ale i na oběd a následující oslavu. A přestože náš rovzod byl ošklivý - po spoustě let to prostě musí přebolet a rodič má dbát hlavně na štěstí své dcery, nikoliv na nějaké své bůhvíjak staré bolístky, se kterými se neuměl vypořádat.

13
Před 4 měsíci

Ano je to velice smutný když se toto stane ale nedá se nic dělat i když to bolí !

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt