1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

No celej tatínek. Krasavici jsem tam žádnou neviděl.

79
Před 4 měsíci
Jaromír Sládek

Musíte pokračovat na další fotky.😄

21
Zobrazit další 3 reakce
Před 4 měsíci

Nejhezčí je vidět, jak moc je tatínek na holky pyšný.

Před 4 měsíci

Vůbec se nedivím,že známí lidé nechtějí nechat své děti fotit.Skvělí 🙁 redaktoři k fotkám napíší vtipný článek a další šmoulové se vyřádí v komentářích.Za mě je p.Vladyka dobrý herec a má moc pěkné dcery.

19
Před 4 měsíci
Květa Krátká

Herec je Mirek skvělý, ale ty holky jsou po něm, nó... kdyby neměly uši, mají hlavu na dva kusy!

7
Zobrazit další 2 reakce
Před 4 měsíci

Žádnou tatínkovu podobu tam fakt nevidím, jak tu někdo tvrdí.

Jinak nadpis nelže, obě jsou hezké holky, i pořádné kočky.

5
Před 4 měsíci

Ne, slecny opravdu nejsou zadne velke krasavice - je to hloupy titulek. Kdyby napsali, ze ukazal roztomile dcerky, ktere jako by mu z oka vypadly, bylo by to ok. Tatinek by mohl byt nalezite pysny a autor clanku by se priblizil realite.

64
Před 4 měsíci
Jan Mikeš

To je váš názor, každý má jiný vkus. Možná by chtělo mrknout na všechny fotky.

7
Zobrazit další 3 reakce
Před 4 měsíci

Velmi oceňuji, že redakce Svět ženy zaměstnává nevidomé redaktorky.

49
Před 4 měsíci
Pavel Tranžík

Hloupý komentář, opravdu! Ukažte své ratolesti!! Jestli jsou chytré po tatínkovi, tak to si okolí užije!!🙈

28
Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

Jsou to normální hezké holky, ale nevím, proč by z nich měla někomu "padat brada". Oblíbené klišé tvůrců podobných článků.

24
Před 4 měsíci

tedy musím říct, že do pana Vladyky bych to neřekl, ale jeho dcery jsou fakt kočky. musí být na ně pyšný. A ony na něj jako na taťku a jako dědečka. Herec je to báječný.

4
Před 4 měsíci

Já mám Karfíka moc rád a chápu, že svoji rodinu má každý za nejkrásnější. Ale takovýto článek jí poskytuje jen medvědí službu. Jsou prostě jaké jsou a basta!

7
Před 4 měsíci

Proč jste nezveřejnili i ty krasavice?

32
Před 4 měsíci
Renata Vráželová

chce to nečíst jenom titulky, ale podívat se i na všechny fotky. Jsouto moc hezké holky, prostě kočky.

7
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt