No celej tatínek. Krasavici jsem tam žádnou neviděl.
Musíte pokračovat na další fotky.😄
Nejhezčí je vidět, jak moc je tatínek na holky pyšný.
Vůbec se nedivím,že známí lidé nechtějí nechat své děti fotit.Skvělí 🙁 redaktoři k fotkám napíší vtipný článek a další šmoulové se vyřádí v komentářích.Za mě je p.Vladyka dobrý herec a má moc pěkné dcery.
Herec je Mirek skvělý, ale ty holky jsou po něm, nó... kdyby neměly uši, mají hlavu na dva kusy!
Žádnou tatínkovu podobu tam fakt nevidím, jak tu někdo tvrdí.
Jinak nadpis nelže, obě jsou hezké holky, i pořádné kočky.
Ne, slecny opravdu nejsou zadne velke krasavice - je to hloupy titulek. Kdyby napsali, ze ukazal roztomile dcerky, ktere jako by mu z oka vypadly, bylo by to ok. Tatinek by mohl byt nalezite pysny a autor clanku by se priblizil realite.
To je váš názor, každý má jiný vkus. Možná by chtělo mrknout na všechny fotky.
Velmi oceňuji, že redakce Svět ženy zaměstnává nevidomé redaktorky.
Hloupý komentář, opravdu! Ukažte své ratolesti!! Jestli jsou chytré po tatínkovi, tak to si okolí užije!!🙈
Jsou to normální hezké holky, ale nevím, proč by z nich měla někomu "padat brada". Oblíbené klišé tvůrců podobných článků.
tedy musím říct, že do pana Vladyky bych to neřekl, ale jeho dcery jsou fakt kočky. musí být na ně pyšný. A ony na něj jako na taťku a jako dědečka. Herec je to báječný.
Já mám Karfíka moc rád a chápu, že svoji rodinu má každý za nejkrásnější. Ale takovýto článek jí poskytuje jen medvědí službu. Jsou prostě jaké jsou a basta!
Proč jste nezveřejnili i ty krasavice?
chce to nečíst jenom titulky, ale podívat se i na všechny fotky. Jsouto moc hezké holky, prostě kočky.