Znala jsem více případů, kdy manželka o nevěře věděla a přesto věc (zatím) nechtěla řešit.
Když se s tím snacha vytasí, může nahnat tchýni do ukvapeného řešení. Představa snachy nebo syna, že přinášejí osvětu a pravdu do rodiny, není moc dobrá, spíš ty vztahy rozvrtají, už to nepůjde snadno zklidnit. Ono to dozraje i bez nich. Tchýně si potřebuje situaci sama srovnat a rozmyslet, jak s tím naložit. V klidu, sama a hlavně bez aktivity ostatních. Čím víc lidí se do toho motá, tím hůř si člověk uvědomuje, zdali chce bojovat za něco nebo proti někomu.
Jsem tu náhodně, to mi nedalo nepřečíst a reagovat - hlavně ty rady..
Vlk Umay je naprosto mimo!! To jsou rady zhrzené ženské, ne jednooborové cosi!!
Mlčet, co jiného? Je to její manžel? Není!!
Vůbec nemá právo to říkat.. Kdyb to byl manžel kamarádky, chápu ale tchán??
nepleťte se do toho,není to vaše věc....
Nechápu, proč by to měla probírat s manželem nebo s tchýni. Já bych to probrala jen s tchánem a upozornila ho na to, že je jen otázkou času, kdy to na něj praskne díky někomu jinému, kdo si pustí pusu na špacír. A že by měl zapřemýšlet o tom, zda chce touhle bokovkou ohrozit své manželství. Třeba se dotyčná od něj dozví, že už jen čeká na to, až to na něj praskne a on bude moci ze svého na vnější pohled dokonalého manželství vycouvat 😉
Já bych mlčela...není to v tomto případě, že mlčení znamená snad souhlas s tím, co jsem viděla, ale proč to říkat...jak manželovi, tak tchyni. Možná bych se jen šikovně zeptala tchána, co má v úmyslu...rozvést se, nebo jde o chvilkové zblbnutí. Bylo by to nepříjemné jak mě tak určitě i jemu, ale do toho, co se děje v manželství druhého nevidíte, tudíž se do toho ani neplést. Dva dospělí lidé v letech si budou muset poradit...v případě až to praskne...říkat tyto věci je tak ošemetná věc, protože pokud mlčíte, jste divže ne za spolupachatele...když promluvíte, budíte dojem, na jakého moralistu a ochránce ctnosti si to vlastně hrajete....pochybuji, že jste v ten moment považován za dobrého přítele, spíše za posla špatných zpráv. .Ne každý taky chce slyšet syrovou pravdu, což není vaše vina...
Proboha, to jsou úvahy! Mlčet a dělat jako že jsem nic neviděla.
Ať už by to řekla komukoli, akorát roze.... rodinu.
Přesně tak,naprostý nesmysl sdělovat vše manželovi.Holka se s tím musí popasovat sama a třeba jí tchán vše vysvětlí sám.A třeba taky ne.
urcite by bylo na miste aby nejdrive zjistila co se deje tchan vi ze ho videla tak by treba sam mel za ni jit a mezi 4 ocima ji to vysvetlit mozna o nic nejde ale melo by se to resit rozumne
A jak ví, že je to milenka ? Tedy, pokud se nevodí na veřejnosti v objetí. Na kávu mohl pozvat třeba kolegyni.
Líbal ji a tulil se k ní. To běžně kolegové nedělají.
No to je fakt hloupá rada! V žádném případě nikomu neříkat, max si o tom pohovořit a tchánem.
Dle mě Vám do toho nic není,jen ublížite celé rodině!!