1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Nejsmutnější na tom je, že když otěhotní, bude s manžela dělat vola dál.

6
Před 3 měsíci
Petr Štefek

ked veris vv reinkarnaciu, tak nezalezi, kto je biologicky otec, ale aku brazdu do inych ludi vyories

Zobrazit další reakci
Před 3 měsíciUpraveno

Neřekl bych, že příběh pisatelky je mimořádný. Nevím do jaké míry je v jejich zaměstnání jejich poměr všeobecně známý, ale pokud jsem kdy pracoval v nějaké firmě, tak vždycky tam byl nějaký "manželský pár" o jehož nadstandardním vztahu se vědělo a nikdo se nad tím ani nepozastavoval. Dokonce si myslím, že i jejich partneři měli tušení o jejich vztahu, protože si sami dobrovolně dali zákaz vstupu do prostor, kde jejich partner resp. partnerka pracují. Je ale pravdou, že takových kolegů v práci si ostatní moc neváží ............

A pisatelka? Vůbec netuší jak se může její příběh dál vyvíjet a a jak se může změnit náhled na to co může získat a spíše co může ztratit "provařením" jejího krajně nezodpovědného chování ........

3
Před 3 měsíci

Kdo je bez viny ať hodí kamenem, tak nějak se to říká.

Najít štěstí a pak ho jednoduše zahodit, protože tak nám to říká svět?

Nebo církev, nebo závistiví sousedé. Dřív to bylo jednodušší, raný středověk a pravěk. Dneska se podobmé vztahy nazávají polyamorie.

Já vím měli by se znát a o sobě vědět. Církev nám tisíc let říkala že je to hřích. Je to hřích, může být láska hřích?

Před 3 měsíci
Tomáš Janeček

keby boh nechcel aby sme boli hriesni, tak by nas stvoril nehriesnych

Před 3 měsíci

A co dál ??

2
Před 3 měsíci

Jak říkala moje úžasná starší kolegyně - Dobrý mimomanželský vztah dokáže manželství prospět.

1
Před 3 měsíci

Taková hodně falešná pohádka….

8
Před 3 měsíci

Běhna

7
Před 3 měsíci
Michal Mattausch

Vždyť píše jak ji to trápí!!!

11
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám