Nejsmutnější na tom je, že když otěhotní, bude s manžela dělat vola dál.
ked veris vv reinkarnaciu, tak nezalezi, kto je biologicky otec, ale aku brazdu do inych ludi vyories
Neřekl bych, že příběh pisatelky je mimořádný. Nevím do jaké míry je v jejich zaměstnání jejich poměr všeobecně známý, ale pokud jsem kdy pracoval v nějaké firmě, tak vždycky tam byl nějaký "manželský pár" o jehož nadstandardním vztahu se vědělo a nikdo se nad tím ani nepozastavoval. Dokonce si myslím, že i jejich partneři měli tušení o jejich vztahu, protože si sami dobrovolně dali zákaz vstupu do prostor, kde jejich partner resp. partnerka pracují. Je ale pravdou, že takových kolegů v práci si ostatní moc neváží ............
A pisatelka? Vůbec netuší jak se může její příběh dál vyvíjet a a jak se může změnit náhled na to co může získat a spíše co může ztratit "provařením" jejího krajně nezodpovědného chování ........
Kdo je bez viny ať hodí kamenem, tak nějak se to říká.
Najít štěstí a pak ho jednoduše zahodit, protože tak nám to říká svět?
Nebo církev, nebo závistiví sousedé. Dřív to bylo jednodušší, raný středověk a pravěk. Dneska se podobmé vztahy nazávají polyamorie.
Já vím měli by se znát a o sobě vědět. Církev nám tisíc let říkala že je to hřích. Je to hřích, může být láska hřích?
keby boh nechcel aby sme boli hriesni, tak by nas stvoril nehriesnych
A co dál ??
Jak říkala moje úžasná starší kolegyně - Dobrý mimomanželský vztah dokáže manželství prospět.
Taková hodně falešná pohádka….
Běhna
Vždyť píše jak ji to trápí!!!