1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíciUpraveno

Můj muž je také neměl rád a už je rád má. Moje pojetí mu vyhovuje - světýlka, klid, pohoda, víc laskomin, než jindy, žádné musy a umělé nadšení. Udělat atmosféru, to je na ženě. Neměl rád okázalost a přehnaný, na každém kroku přeplácaný snobský luxus, ale jeho první žena jo, to bylo celé. Rozhodně ale, chtít po něm, aby se přetvařoval, je ta největší hloupost, tím ho otrávíte úplně. Že jste se mu vecpala i na formule, to o vás hodně vypovídá. Jestlipak jste se ho zeptala, jestli nestojí víc o to, být tam se svými kumpány ? A teď ještě zkoušíte tím vydírat. Nechte ho žít. Řízek se salátem jistě neodmítne, poukaz na nákup v rybářských potřebách také ne, ale proboha, nenuťte toho chudáka pouštět lodičky se svíčkami, lít olovo, apod., když mu to nic neříká. Překrojte si jablko, pusťte Popelku, a nepruďte. O Vánocích mají mít lidé radost, klid a pohodu. Všichni lidé, tak to dopřejte i jemu.

4
Před 3 měsíci

to je hrozně těžké , jsou to dva rozdílné postoje a zrovna Vánoce jsou pro některé lidi hodně citlivé období . Těšení se někoho na Vánoce a ignorance druhého k tomu všemu , musí mít oba ten čas zkažený , oba cítí , že je druhý do něčeho tlačí a že nesdílí s tím druhým to jeho nastavení. Já bych to asi ve vztahu nesnesla , nevím , ale pro mě partner musí být na stejné vlně jako já .

Před 3 měsíci

od malička nemam rád žádné svátky a narozeniny nerad dostávám dárky. proto a celá rodina to už toleruje si zalezu do dílny něco tam tvořím nikomu nic nekazím přetrpím večeři a jdu spát

1
Před 3 měsíci

Nevím, možná to vidím černobíle, ale pokud bych měla vedle sebe někoho, kdo nemá rád vánoce, tak to budu respektovat a nebudu ho nijak nutit slavit. Stejně tak bych nejezdila na formule apod. Našla bych jiné společné záliby

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt