Když může divadla ,kavičky a ost.,tak natom není tak zle.Nekteri mladi s dětmi nemaj kolikrát ani na výlety,s dětmi někam jít,nemluvě o školních pomůckách ,obědy apod..já bych jí nedala nic,všichni se musíme uskrovnovat,nebo ta důchodkyně ne?
Hanbou bych se propadla, takto vydírat děcka.Na co mám,si koupím a na co tak nepotřebují.Také jsem v důchodu a sama, ovdověla jsem mladá,tak ani nepobiram vdovský důchod,ale na stáří jsem zabezpečila,abych nebyla nikomu na obtíž.
Zřejmě se ta tchýně hodně dívá na televizi a čučí do internetu. Tam našla inspiraci. A měla by dostat také něco málo na reprezentaci rodiny, aby nemusela "vyzobávat drobky". I když tedy sto litrů asi né!
Tak to by bába tvrdě narazila. Tak jako by to mělo být u " nášich"♟️ , žádné peníze do ruky. Je jasné, že žádné strádání , je to máma, ale sepíše si normální nákup a kafíčka a holaj solaj ať si platí sama, a jestli jí pak nezbyde na bydlení brzy pozná, až jí bude zima.
Psycholožka je mimo mísu...právo na výživné rodiče a prarodiče ze zákona mají...
Odkaz!-i-zakon-to-rika
Ale jen v případě, že nejsou schopni se zaopatřit sami a to ještě nemusí být o tom, že dostanou peníze na účet. V tomto případě bych se já osobně obrátila na soud, ať stanový výši výživného, protože ta madam na nějaké výživné od dětí, těžko bude mít nárok.
Uvařit jí houbovou polévku, hodně dobrou, aby nechtěla jí negativně hodnotit. Strašná baba. Mohu to posoudit, vzhledem k mému věku a zkušenostem. Naštěstí se mně, ani mým dětem, taková katastrofa nepřihodila 🤔
Tchýni je potřeba pomáhat. Je potřeba ji upozornit, že stárne a její finanční gramotnost klesá. Doporučil bych jí obíhat akce šetřit a omezit návštěvu kaváren.
Hanba by mě fackovala !!! Může se uskrovnit !!!! Mám 3 děti a 7 vnoučat , jsem sama a svátky, narozeniny děti vždy něco dostanou . Taky se musím uskrovnit abych si to mohla dovolit !!!!
Další ubohý článek, který se snaží rozdělit penzisty a zbytek společnosti.
Autorka Zuzana Žáková, by měla článek vytisknout a pochlubit se rodičům a prarodičům.
Podle Vás je v pořádku jak se ona dáma chová na návštěvě? Mohu Vás ubezpečit, že já bych měla jasno.
Když je seniorka tak aktivní, tak ať si dojde na úřad vyřídit sociální dávky. Prostě jim dá číslo účtu a státe dávej. 🤣🤣🤣👍