1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Když může divadla ,kavičky a ost.,tak natom není tak zle.Nekteri mladi s dětmi nemaj kolikrát ani na výlety,s dětmi někam jít,nemluvě o školních pomůckách ,obědy apod..já bych jí nedala nic,všichni se musíme uskrovnovat,nebo ta důchodkyně ne?

1
Před 3 měsíci

Hanbou bych se propadla, takto vydírat děcka.Na co mám,si koupím a na co tak nepotřebují.Také jsem v důchodu a sama, ovdověla jsem mladá,tak ani nepobiram vdovský důchod,ale na stáří jsem zabezpečila,abych nebyla nikomu na obtíž.

1
Před 3 měsíci

Zřejmě se ta tchýně hodně dívá na televizi a čučí do internetu. Tam našla inspiraci. A měla by dostat také něco málo na reprezentaci rodiny, aby nemusela "vyzobávat drobky". I když tedy sto litrů asi né!

Před 3 měsíci

Tak to by bába tvrdě narazila. Tak jako by to mělo být u " nášich"♟️ , žádné peníze do ruky. Je jasné, že žádné strádání , je to máma, ale sepíše si normální nákup a kafíčka a holaj solaj ať si platí sama, a jestli jí pak nezbyde na bydlení brzy pozná, až jí bude zima.

1
Před 3 měsíci

Psycholožka je mimo mísu...právo na výživné rodiče a prarodiče ze zákona mají...

Odkaz!-i-zakon-to-rika

www.penize.cz
Děti musí živit své rodiče! I zákon to říká
Rodiče mají vůči svým dětem vyživovací povinnost. A platí to i obráceně. Děti se musí o své rodiče i prarodiče starat, když oni sami se starat nemohou. Pro ty, kteří to nevědí sami od sebe, to říká...
1
Před 3 měsíci
Alena Sachrová

Ale jen v případě, že nejsou schopni se zaopatřit sami a to ještě nemusí být o tom, že dostanou peníze na účet. V tomto případě bych se já osobně obrátila na soud, ať stanový výši výživného, protože ta madam na nějaké výživné od dětí, těžko bude mít nárok.

5
Před 3 měsíci

Uvařit jí houbovou polévku, hodně dobrou, aby nechtěla jí negativně hodnotit. Strašná baba. Mohu to posoudit, vzhledem k mému věku a zkušenostem. Naštěstí se mně, ani mým dětem, taková katastrofa nepřihodila 🤔

2
Před 3 měsíci

Tchýni je potřeba pomáhat. Je potřeba ji upozornit, že stárne a její finanční gramotnost klesá. Doporučil bych jí obíhat akce šetřit a omezit návštěvu kaváren.

11
Před 3 měsíci

Hanba by mě fackovala !!! Může se uskrovnit !!!! Mám 3 děti a 7 vnoučat , jsem sama a svátky, narozeniny děti vždy něco dostanou . Taky se musím uskrovnit abych si to mohla dovolit !!!!

1
Před 3 měsíci

Další ubohý článek, který se snaží rozdělit penzisty a zbytek společnosti.

Autorka Zuzana Žáková, by měla článek vytisknout a pochlubit se rodičům a prarodičům.

2
Před 3 měsíci
Ivan Šardický

Podle Vás je v pořádku jak se ona dáma chová na návštěvě? Mohu Vás ubezpečit, že já bych měla jasno.

2
Před 3 měsíci

Když je seniorka tak aktivní, tak ať si dojde na úřad vyřídit sociální dávky. Prostě jim dá číslo účtu a státe dávej. 🤣🤣🤣👍

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt