Madam nemá co odsuzovat. Může to nechápat a neúčastnit se toho, ale to je všechno.
Vy byste paní odebrala právo na názor??
Já to taky nemám ráda, ale oslavuje se kde co, jen bych uvítala méňe pyrotechniky ( raději žádnou).
Silvestr nemám ráda . Nikdy jsem neměla. Dávám přednost poklidnějšímu, pietnějšímu posezení třeba s knihou nebo s pár kamarády . A to, když se nám chce. Ne, když se to píše v kalendáři. Příznivec ohňostrojů nejsem v žádném případě. Ale když se někdo bavit ve velkém chce ať se baví. Přeji mu to. Hlavně ať neruší ty, co to neslaví nebo se toho bojí.
Nikdy jsem nechápala,proč lidi z téhož města či místa, se najednou seberou, jedou úplně jinam, tam se bavěj a pijou. To můžou dělat ve svém bydlišti taky. Neřeknu, když má někdo rád hory a před večírkem či ještě pár dní předtím si pěkně zalyžuje. To smysl dává.
Kolektivní zábavy od dob soudruha nemám rád. Silvestr je pro mne pracovním dnem. Ctím 1.1. jako sváteční den. Prima oběd s celou širokou rodinou, přípitek a potom procházka s rodinou a se psem.
Souhlasím s tím .S kamarády se setkáváme často,tak nevím na co se chovat jako kdyby příští rok bylo všechno zadarmo.
já hlavně nechápu, co je komu po tom, jak kdo prožívá cokoliv, třeba i Silvestra.
No a to ji někdo nutí slavit? Spousta lidí je normálně noma a třeba jde i normálně spát. Nebo proč to musí řešit?
Ať si každý dělá,co chce ,ale debilové, kteří po ulicích hází petardy a děsí zvířátka, patří do kriminálu !
Že nemá ráda silvestra je její osobní věc, tak proč to musí vytrubovat do světa.