1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Madam nemá co odsuzovat. Může to nechápat a neúčastnit se toho, ale to je všechno.

14
Před 3 měsíci
Hana Stojanová

Vy byste paní odebrala právo na názor??

Před 3 měsíci

Já to taky nemám ráda, ale oslavuje se kde co, jen bych uvítala méňe pyrotechniky ( raději žádnou).

10
Před 3 měsíci

Silvestr nemám ráda . Nikdy jsem neměla. Dávám přednost poklidnějšímu, pietnějšímu posezení třeba s knihou nebo s pár kamarády . A to, když se nám chce. Ne, když se to píše v kalendáři. Příznivec ohňostrojů nejsem v žádném případě. Ale když se někdo bavit ve velkém chce ať se baví. Přeji mu to. Hlavně ať neruší ty, co to neslaví nebo se toho bojí.

11
Před 3 měsíci

Nikdy jsem nechápala,proč lidi z téhož města či místa, se najednou seberou, jedou úplně jinam, tam se bavěj a pijou. To můžou dělat ve svém bydlišti taky. Neřeknu, když má někdo rád hory a před večírkem či ještě pár dní předtím si pěkně zalyžuje. To smysl dává.

1
Před 3 měsíci

Kolektivní zábavy od dob soudruha nemám rád. Silvestr je pro mne pracovním dnem. Ctím 1.1. jako sváteční den. Prima oběd s celou širokou rodinou, přípitek a potom procházka s rodinou a se psem.

2
Před 3 měsíci

Souhlasím s tím .S kamarády se setkáváme často,tak nevím na co se chovat jako kdyby příští rok bylo všechno zadarmo.

17
Před 3 měsíci

já hlavně nechápu, co je komu po tom, jak kdo prožívá cokoliv, třeba i Silvestra.

5
Před 3 měsíci

No a to ji někdo nutí slavit? Spousta lidí je normálně noma a třeba jde i normálně spát. Nebo proč to musí řešit?

2
Před 3 měsíci

Ať si každý dělá,co chce ,ale debilové, kteří po ulicích hází petardy a děsí zvířátka, patří do kriminálu !

17
Před 3 měsíci

Že nemá ráda silvestra je její osobní věc, tak proč to musí vytrubovat do světa.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt