Když jsou opětovně letošní poslední, nezbývá, než jí popřát ať si je užije. Vydírání je trapné a sobecké.
Bába by letěla, žádné odskakování. My máme doma dítě s kombinovaným postižením. Museli jsme tomu všechno přizpůsobit, včetně Vánoc. Takže z pěti návštěv jedna, příbuzní, kteří bydlí dál, si mohou dojet, dárky maximálně tři.
Maximálně můžu udělat vánoce dřív pokud bude zájem. Slavnostní večeře a dárky být nemusí a pak na letiště. Je jedno jestli je to tchyně nebo matka. Strach z někoho je to nejhorší co může být.
No tak ta by byla ta poslední kdo by rozhodoval co mám já dělat! Sbalila bych děti a jela na dovolenou i bez manžela ,ať si udělají vánoce spolu ☝️🤣
Kupte last minute a jeďte. Moje dcera(25let) se taky letos rozhodla vycestovat a 23.12 letí na Kanáry až do Silvestra. Nenapadlo by mě ji bránit.
Komentáře by se dali shrnout....s..me na své předky, dostavíme se až k dědickému řízení (dovolená nedovolená) . Důležití jsme pouze my my my my potom dlouho ni a poté zase my, tolerujte nás jací jsme my vás tolerovat nechceme a nemusíme.....Krásné prožití svátků všem dobrým lidičkám
Být ji,pojetím s dětmi, ať si trhnou vsi hni,klidně bych mu po návratu zmínila o rozvodu, jestli se nepochlapi,...
Už dávno měli tchyni uzemnit, ona si zvykne.
No jo, taky jsme slýchali podobné řečičky... do té doby, než švagrová řekla: Vlk taky sliboval. Ty to slibuješ už pět let. A jakpak rychle toho babka nechala.
Nevím co má dělat Lýdie, ale já bych prostě jela. I sama. Takhle bude ustupovat pořád.
Nenechat tchyni plést se vám do života, je to váš život, je to od ní čiré sobectví a citové vydírání.