1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 18 dny

V 11 příkladech 2 chyby. Ne já, autorka. 🙁

Před 18 dny

U sedmičky je vysvětlení uplně blbě. Ale nepřekvapuje mě to Jsme ve světě ženy. Tam má logika zcela jiná pravidla a slovo "logika" nabývá zcela jiného, mužům neznámého, významu.

2
Před 18 dny
Radovan Seidl

Taky jsem si myslel, že slovo logika je jednoznačně matematická, případně technická záležitost. Ale existuje kniha "Logika pro studenty humanitních oborů", zkuste do ní kouknout.

2
Před 18 dny

Tak jsem dosáhl 100%, sám se tomu divím, na matematiku jsem nikdy neměl buňky, o čemž jsem mnohokráte přesvědčil ve druhé polovině 60. let minulého století paní profesorku matematiky na SEŠ v Dušní ul. č. 7, Praha 1.

1
Před 18 dny

Pro uklidnění. Ať doplníte do číselné řady cokoliv, vždy to může být správně. Vždy lze najít funkci, která prochází všemi body libovolné číselné řady. Jinou otázkou je, zda má o tom autorka vůbec tušení.

2
Před 18 dny
Pavel Čechner

A ono jde právě o to najít tu funkci. Otázka je, jestli o tom máte tušení Vy.

9
Před 18 dny

U té poslední otázky šlo také přičítat mocniny tří, vychází to stejně.

5
Před 18 dny

Jsem prostě logitronik 😄. Ale zkoušel jsem i hodně náročnější testy, tam už to taková sláva nebyla 🙂.

1
Před 18 dny

Ehm … 4x58 asi není 176

6
Před 18 dny
Pavel Matejicek

Přesně tak. 174 / 58 je 3. Ale vzhledem k tomu, že se vždy pak přičítala dvojka, tak jsem tam dal správně 176.

2
Před 18 dny

Ještě že mě taková čísla vůbec nezajímají v běžném životě to stejnak člověk nevyužije na počty mám manželku a kalkulačku 🤣

Před 18 dny

v mladí sem byl na sport a na hola dnes rád čtu sprtuju strašne rád se učím to co sem v mádi nestihl říkam naučit se da uplně všechno že něco nejde toto slone neznám

Před 18 dny

Podstatou by ale mělo být, najít proč, nejen výsledek. U minimálně jednoho bylo moje řešení jiné, ale výsledek stejný.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt