1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Miluji Kecky a Kofolu. Reklamy jsou dokonalé. Nejlepší Kofola byla ta původní bez přidávání dalších chutí Kofoly.

12
Před 3 měsíci
Ivona Metelová

To psí koště co doporučovalo mefuňkovou taky nebylo marné.

8
Zobrazit další reakci
Před 3 měsíci

Díky reklamám se člověk mnohdy dozví spoustu užitečných informaci a novinek jimiž si rozšíří obzory, ba mnohdy i dosti ušetří.

Ale nelze vyloučit, že někdy může člověk jakési klamavé reklamě naletět, a popíši situaci kdy se to stalo bohužel i mně.

I já před časem podlehl a nalítnul na v článku připomenutou reklamu na barvu "Antirezin", která tehdy před časem bývala často v televizi k vidění a kde se říkalo, že:

"...až to budu natírat příště, vy už tady nebudete“

Tuhle barvu jsem proto tehdy hned a s nadějí koupil a natřel s ní střechu pergoly i plechovou kůlnu.

...a za léta už to bylo tak oprýskané a rezavé natolik, že jsem to na konci léta musel natírat znovu.

...a přesto tchýně je tu v plné síle furt a furt stále.

9
Před 3 měsíci

Miluji vtipné reklamy!Bylo by možné, aby se opět začal vysílat cyklus pořadů "Dokonalé štěstí"? Smířil bych se i s pouhou reprizou starých dílů, ale určitě by se dal vysílat "občasník", třeba jednou za dva měsíce, s novými vtipnými reklamními šoty.

1
Před 3 měsíciUpraveno

Všechny ty reklamy si pamatuju, ale kdyby to tady nebylo napsané, ani u jedné bych si nevzpomněla na co ta reklama vlastně byla. Snad jen u té Kofoly, tam je to jasné.

2
Před 3 měsíci

Mnohé reklamy by se už dnes nemohli natočit ....

A jinak Kecky ... ty byly super 😄 😄

Před 3 měsíci

Myslím, že by bylo zajímavé kdyby některá televize vyhlásila soutěž o nejlepší reklamu, ale asi tomu něco brání jinak by to někdo už udělal, přeci nejsem jediný koho to napadlo.

Před 3 měsíci

"Bóbika" je vykradení filmu o panu účetním.

Před 3 měsíci

Vždycky, když nám kolegyně v kanceláři něco dobréh přinesla, vždycky nám to položila na stůl se slovy "Bobika" a zlepšila nám náladu----

4
Před 3 měsíciUpraveno

Baňky,jedině Baňky. A pak reklamy v České sodě. Prací prášek Árijec, I muži mají své dny...

5
Před 3 měsíci
Milada Beránková

A Zadar Volanič byl suprový🙂)) Samozřejmě Kotek s Pavláskem, ty reklamy byly kolikrát lepší než hlavní program.

4
Zobrazit další 3 reakce
Před 3 měsíci

Nejlepší reklama co jsem kdy viděl byla: Pan czegoś szuka , kterou jste potom zakázali.

3
Před 3 měsíci
Pavel Škoda

Nikdo ji nezakázal. Poláci proti ní protestovali, ale operátor je poslal někam.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt