Miluji Kecky a Kofolu. Reklamy jsou dokonalé. Nejlepší Kofola byla ta původní bez přidávání dalších chutí Kofoly.
To psí koště co doporučovalo mefuňkovou taky nebylo marné.
Díky reklamám se člověk mnohdy dozví spoustu užitečných informaci a novinek jimiž si rozšíří obzory, ba mnohdy i dosti ušetří.
Ale nelze vyloučit, že někdy může člověk jakési klamavé reklamě naletět, a popíši situaci kdy se to stalo bohužel i mně.
I já před časem podlehl a nalítnul na v článku připomenutou reklamu na barvu "Antirezin", která tehdy před časem bývala často v televizi k vidění a kde se říkalo, že:
"...až to budu natírat příště, vy už tady nebudete“
Tuhle barvu jsem proto tehdy hned a s nadějí koupil a natřel s ní střechu pergoly i plechovou kůlnu.
...a za léta už to bylo tak oprýskané a rezavé natolik, že jsem to na konci léta musel natírat znovu.
...a přesto tchýně je tu v plné síle furt a furt stále.
Miluji vtipné reklamy!Bylo by možné, aby se opět začal vysílat cyklus pořadů "Dokonalé štěstí"? Smířil bych se i s pouhou reprizou starých dílů, ale určitě by se dal vysílat "občasník", třeba jednou za dva měsíce, s novými vtipnými reklamními šoty.
Všechny ty reklamy si pamatuju, ale kdyby to tady nebylo napsané, ani u jedné bych si nevzpomněla na co ta reklama vlastně byla. Snad jen u té Kofoly, tam je to jasné.
Mnohé reklamy by se už dnes nemohli natočit ....
A jinak Kecky ... ty byly super 😄 😄
Myslím, že by bylo zajímavé kdyby některá televize vyhlásila soutěž o nejlepší reklamu, ale asi tomu něco brání jinak by to někdo už udělal, přeci nejsem jediný koho to napadlo.
"Bóbika" je vykradení filmu o panu účetním.
Vždycky, když nám kolegyně v kanceláři něco dobréh přinesla, vždycky nám to položila na stůl se slovy "Bobika" a zlepšila nám náladu----
Baňky,jedině Baňky. A pak reklamy v České sodě. Prací prášek Árijec, I muži mají své dny...
A Zadar Volanič byl suprový🙂)) Samozřejmě Kotek s Pavláskem, ty reklamy byly kolikrát lepší než hlavní program.
Nejlepší reklama co jsem kdy viděl byla: Pan czegoś szuka , kterou jste potom zakázali.
Nikdo ji nezakázal. Poláci proti ní protestovali, ale operátor je poslal někam.