Co takhle, pokud je to pravda, ukázat článek manželovi a říci, tohle podle mě napsali… Hm? By měla jasno hned, jestli by zůstala s manželem, nebo ne.
Tedy ten manželský poradce je taky expert. Vždyť ji nic neporadil. Ten je zadarmo drahý. Jenom žvanil o ničem. Já nevím , ale co takhle zkusit žít nějakou. dobu od sebe. Třeba by zjistila , že ani ten milenec nebude tak úchvatný až budou muset řešit každodenní starosti s provozem domácnosti. Já vím , ono se to lehce řekne jít na nějakou dobu od sebe ale hůře se to provádí, ale já bych to zřejmě zkusila napřed s tou odlukou. Ovšem nevím co by na to řekl ten odloučený manžel.. Ale třeba by se vzpamatoval a začal se snažit a byl aktivnější., Nebo má někdo jiný a lepší nápad?
Odluka znamená jestli nenajdu lepšího tak se vrátím ..... Zapomen
Tak určitě bude manžel nadšený, že ho tak dlouho podvádí. Když je člověk dlouhodobě nespokojený a není vůle to řešit , tak mají jít od sebe a ne se hned podvádět. Kdo podvádí, dělá to vědomě a nemá žádný výčitky vůči druhému,je mu jedno, že lže a ubližuje a s takovým člověkem nemá smysl něco lepit. Podvádíš, lžeš, tak nazdar. Ty kecy okolo,je stejně jen obhajoba sama sebe před sebou .
No já tedy nevím,ale nemít v tomto věku 3 roky sex?! Co je to za chlapa?
Za čas to bude stejné. Zase nevěra a další rozhodovíní.Když svrbí tak co s ttím.
Může zkusit dát si padesát na padesát.
Když zahne jednou zahne i podruhé a jak milenec zjistí že se rozvádí dá od ní ruce pryč měl jsem to doma tak vím o čem mluvím 🤣
Takové typy žen by měly žít s herci, kteří jim zbytečnou hádku odehrají
No ale tady nejde o hádku, ale o úplné vymizení jakékoliv intimity. Je jim něco přes 40 a nespí spolu 3 roky? To je hodně zvláštní. Buď je muž homosexuál nebo má také milenku,jinak to nevidím.